PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

czy wróci rose

ocenił(a) serial na 10

czy w czwartym sezonie wróci rose i czy ktoś wie gdzie mozna obejrzec ten odcinek doktora kiedy był na titanicu z góry dzięki

użytkownik usunięty
anuleczka1234

W czwartym sezonie Rose nie wróci, na odcinek na Titanicu musisz jeszcze poczekać do Bożego Narodzenia. Dopiero wtedy będzie pokazany w BBC.

a wiadomo? może wróci? jak nie tracę nadziei:D
a co do Christmas Sepciall...no to...ekhem w Christmas dopiero:D:D

użytkownik usunięty
mycha_3

Nawet JEŚLI to nie w czwartym sezonie i prawdopodobnie żadnym innym, tylko w filmie. O ile zdecyduję się go w końcu nakręcić.

Ale się cieszę:D.Chciaż zupełnie się tego nie spodziewałam.Cytując http://doctor-who.uk.pl/:

Jak potwierdziła stacja BBC, Billie Piper powróci do serialu ponownie jako Rose Tyler już w najbliższym Czwartym sezonie.

Powrót Rose oznacza, że w nowym sezonie zaplanowanym na przyszły rok, Doktor będzie miał aż trzy towarzyszki - Donne (graną przez Catherine Tate), Marthę ( w tej roli Freema Agyeman) oraz Rose.
Przypominamy, że Rose opuściła serial w zeszłym roku kiedy to została uwięziona w równoległym wszechświecie.
Dalsze szczegóły dotyczące powrotu Billie Pipper nie są jeszcze znane.
źródło:http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7114699.stm

Ja tam nigdy nie traciłam nadzieji;)Oby nie skopali jej powrotu,ale myślę,że wymyślili jakieś dobre wytłumaczenie wydostania się Rose z drugiego wymiaru,z którego podobno wydostać się nie da:D

_malena_

to świetna wiadomość! oby czwarta seria była ciekawa! wiecie w jakim sensie ;)

użytkownik usunięty
_malena_

Chyba mówię to po raz pierwszy w życiu, ale to bardzo dobrze, że się myliłam:)

Ja w dalszym ciągu jestem zaskoczona.Miałam nadzieję,że kiedyś przywrócą Rose do serialu,ale nie sądziłam,że tak będzie a na pewno nie że tak szybko.Nie mogę się doczekać i mam nadzieję,że jakoś fajnie to rozegrają.Bo z jednej strony nikt nie chce,żeby zmienili DW w jakieś romansidło,a z drugiej większość czeka na jakiś ciąg dalszy między Doktorem a Rose;)No i ciekawe jak zamierzają ją wydostać z równoległego wszechświata.Już się nie moge doczekać:D

użytkownik usunięty
_malena_

Ja się najpierw ucieszyłam, ale dzisiaj się przestraszyłam. No bo minęło trochę czasu i nie wiadomo czy Rose nadal będzie to samo czuć do Doctora... w końcu cały czas był z nią Mickey... a na powtóne spotaknie z Doctorem nadziei raczej sobie robić nie mogła.

ocenił(a) serial na 10

Mnie zastanawia co będzie jeśli rose poznała już kogoś nowego w równoległym świecie... nie wiadomo ile czasu mineło od zatoki złego wilka, a nie mogła liczyc na powrót Doktora... Może znalazła sobie pocieszyciela? Ale i tak chce zobaczyć ten szok w oczach Doktora, kiedy ja zobaczy pierwszy raz, bo z tego co widziałam na filmach z planu to Rose sama wróci do naszego wszechświata... I chyba sama bedzie tym zaskkoczona... Przymajmniej tak to wygląddało na tych urywkach z planu... heh Ciekawe jak będzie wyglądac ich pierwsza rozmowa... :):):)

użytkownik usunięty
klaudusia1235

Ja też właśnie myślałam ile czasy mogło minąć. I jak bardzo Rose się zmieniła. No bo w końcu w Torchwood pracowała...
I jeczcze jedno: ciekawe, czy ma baciszka, czy siostrzyczkę;P

ocenił(a) serial na 10

Miejmy nadzieję,że wróci. Wrócił jack to moze wroci i ona :)

anuleczka1234

wróci. ma wpaść w jakieś tornado, burzę czy tam wir (no niestety nie pamiętam dokładnie-sorry)i przypadkiem ma zostać przeniesiona ze świata równoległego. Pojawi się w trzech ostatnich odcinkach sezonu czwartego i w następnym odcinku światecznym. co do serii 5 nie wiadomo. no...teraz to dopiero mi to dało do myślenia! ciekawe jak twórcy to sobie wszystko zaplanowali? bo z tego wynika że Rose ma wrócić a potem znowu zniknąć(no przynajmniej tak mi się wydaje po tym opisie) a jeśli tak to znaczy że znowu nie bedzie z Doktorem! nie chcę żeby zrobili z tego romansidło totalne ale takiego zakończenia też nie chcę! to już lepiej żeby ona nie wracała i pozostała tylko we wspomnieniach Doktora(nie sądziłam że kiedyś to napiszę)!no sama nie wiem...co myślicie?
a swoja drogą to czy ktoś oglądał już nowy odcinek świąteczny???ten z Titanickiem???a jeśli tak to jakie wrażenia???bo moim zdaniem to odcinek ciekawy, pełny akcji ale...nie macie wrażenia że momentami bardzo (za bardzo) przypominał produkcje rodem z Ameryki???chociaż nie powiem Doktor na tle płomieni wypadł świetnie! :) no i (SPOILERY-UWAGA!)scena w której sterował Titanickiem tak żeby nie uderzyć w dach pałacu królowej mnie rozwaliła!!!no i królowa w wałkach która mu macha i dziękuje że jej chałupy nie rozwalił :) mistrzostwo! no i jeszcze podobał mi się tekst "alonze (sorki ale nie wiem jak to się pisze!) Alonzo!!!" :) ha ha... tylko ten pocałunek (a właściwie dwa) mnie trochę że tak powiem z lekka wkurzyły...no bo....zresztą sami wiecie -__-' ale gorzej mnie zmartwiła zapowiedź czwartej serii. czy ktoś widział jak Donna sie rzuciła na Doktora i go pocałowała? dziwne to było...no i jej tekst "a kto powiedział że jestem samotna?" czy jaKOś TAK...:) ALE MYśLę że specjalnie tak to pokazali... no bo wątpie że cos będzie między Donna i Doktorem. tego by było za wiele. (chyba) :)
Pozdrawiam! ^_^

użytkownik usunięty
_Anika_

Różowe ciapy królowej górą:P A to się pisze allons-y:)Może Rose będzie jeszcze w tych czterech odcinkach specjalnych co mają być przed 5 serią.

a te odcinki specjalne to nie są wliczone w serie czwartą???bo ja słyszałam że tak ale ta wiadomoiść to akurat z niepewnego źródła

użytkownik usunięty
_Anika_

no nie wiem... są zaplanowane na rok 2009... a właściwie co za różnica?

4 seria i specjalny odcinek świąteczny w 2008 roku. Potem w 2009 trzy specjalne odcinki Doktora i wkońcu właściwa 5 seria w 2010roku.

opopl

Obejżałam ten odcinek świąteczny z pewnym dystansem. 3 seria była dla mnie...niespecjalna. Marta była taka...płaska i melancholijna, powtarzanie, że się kocha Doctora, żeby cały świato o tym wiedział...wrrryy. Najdziwniejsze było to, że ostatnie odcinki były beznadziejne! NIC mnie nie ruszyło, NIC. (Ciągle pamiętam rak ryczałam na zakończeniach serii 1 i 2) Najlepszym odcinkiem wg. mnie był "Blink"!

Tak czy inaczej:), "Voyage of the Damned" mile mnie zaskoczyło. Niektóre sytuacje były tak melodramatyczne, że oczy bolały [te wybucha z Doctorem gdy mówił kim jest czy pocałunek z Astrid...(jeśli tak dalej pójdzie to będzie on całował każdego towarzysza!!!XD)]. Końcówka była piękna, szkoda Astrid [ja nie wiem czy to przypadek z tym imieniem(pewnie nie), czy znacie może jakieś plotki o tym?], była by świetny towarzyszem dla Doctora, bez matki która by go mogła policzkować do woli...:P

A o Rose, czy miłosć D&R się nie matwię, on woli blądynki, a Donna jest... ruda?XD Wydaje mi się, że 4 seria będzie lepsza, Donna będzie genialna z tym wrzeszczeniem na każdego:). Byle by tylko reżyserzy nie zniszczyli tego, kierująć się publiką dla Amerykanów i skupili też się na wątkach osobowych, a nie tylko na wybuchach i gonitwach...

ocenił(a) serial na 10
Carla_7

ogladalas Voyage of the Damned masz napisy to przeslij mi moje gg 10004919 z gory dziekuję:)

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

ja wiedziałam ze rose ma wrócić w 3 odcinkach 4serii, ale kto powiedział( z jakiego zródła masz to) że bedzie tez w odcinku świątecznym? Dla mnie Astrid była świetna, ale Rose nikt nie przebije :):):)

direx14_6

czytałam o tym gdzieś na forum BBC (pisało tam też że Rose ma być w trzech odcinkach czwartej serii) :) a co do Astrid to faktycznie była bardzo sympatyczna i wywarła na mnie pozytywne wrażenie. (nie mówiłam że nie!) no na pewno pozytywniejsze niz Martha :) ale ostatnio nasz Doktor zrobił się troche zbyt "całuśny" i uważam że to lekka przesada ^__- poza tym widziałam jeszcze raz trailer czwartej serii i o ile mnie wzrok nie myli (a mam nadzieję że mylił) to widziałam tam scenę w której Donna dotyka ręki Doktora i patrzy mu w oczy. czy ktoś to jeszcze zauważył? jesli tak to dziwi mnie droga jaką zmierza ten serial :/ i mam nadzieję że jednak Donne ominie miłość do Doktora bo mi to do niej kompletnie nie pasuje! tak po prostu nie może być! to by było wręcz śmieszne (i to w negatywnym znaczenuiu tego słowa).

_Anika_

nie... To raczej wyglądało, jakby go pocieszała, prawda? (?) (mam tylko nadzieję, że to nie po powtórnej stracie Rose!) Donna raczej będzie jego przyjacielem... myślę...

użytkownik usunięty
Carla_7

Zdecydowanie go pocieszała... i właśnie ciekawe po czym.

mam nadzieję że go pocieszała ale chyba raczej nie po powtórnej stracie Rose. NO...i tej wersji sie trzymajmy :0 ;)

ocenił(a) serial na 7
_Anika_

Właśnie skończyłam oglądać sezon 2 :c I zaczełam 3 (który nie wiem czy jest taki dobry). Jednak szkoda mi Rose i Doktora :( i chciałaby, by ona wróciła. Więc mam motywacje by oglądac dalej dla Rose (i może podczas tego znów mnie zaciekawi).
I mam takie pytanie.. Czy w dalszych sezonach Doctor ma kogoś? Takiego kto mógłby "zaszkodzić" Rose?

ocenił(a) serial na 10
Filmomaniaczka15

Zależy jak na to patrzeć. Doktor z towarzyszami romansować nie będzie, i dzięki Bogu, bo już ten wątek z Rose był moim zdaniem pomyłką. Ale pojawi się taka jedna Pani, w 4. sezonie konkretnie, i będzie to dosyć pokręcona historia.

katniss_

"Doktor z towarzyszami romansować nie będzie" A River?

ocenił(a) serial na 10
donmaslanoz14

River nie jest stricte towarzyszką, nie podróżuje z nim na stałe, sam na sam w TARDIS. I z resztą wspomniałam o niej.

katniss_

Dziwne, wcześniej nie wyświetliło mi końcówki twojej wypowiedzi.

ocenił(a) serial na 10
donmaslanoz14

Spoko, zdarza się ;)

Filmomaniaczka15

SPOILER
W czwartym sezonie Rose powróci.