PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32936
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

ciekawe, czy ktos wie gdzie moge znalezc jakas strone na ktorej oceniani sa Doktorzy od wszystkich odcinkow, poczawszy 1963 az do teraz. Bardzo mnie ciekawi, ktory z Doktorow byl najbardziej lubiany a ktory najmniej.

dabram17

Takie rankingi urządza np. "Doctor Who Magazine", zazwyczaj wygrywa je Tom Baker (Czwarty Doktor). A z własnych obserwacji mogę ci powiedzieć, że najbardziej lubiani są, ze starych serii faktycznie Czwarty, a z nowych Dziesiąty.

Kilkee

Pozwólcie, że wyrażę swoje zdanie. Dla mnie Tennant byłby najlepszy, gdyby nie zrobiono z niego takiego mazgaja. Jak się wspomina Rose lub zniszczenie Galifrey to robi się z niego inny człowiek :(, ale oprócz tego fajniutki. Podobał mi się strój, tinny wobilly cośtam, poczucie humoru i akcje (ogólnie).
Jedenasty jest ok, Dziewiąty też - obu lubię jednakowo z lekką przewagą nowego.
Ze starych serii, najbardziej lubiłam Trzeciego ( za jego ciepło) i oczywiście Czwartego ( za szaleństwo).

AgaNas

Jeśli chodzi o Doktorów ze starych serii, najbardziej lubię Piątego i też Trzeciego, no i Czwartego. Nie ujmując reszcie, po prostu z tymi trzema wcieleniami widziałam najwięcej odcinków ;D

ocenił(a) serial na 10
AgaNas

wibbly wobbly timey wimey :)10 jak dla mnie najlepszy, zaraz po nim 9.

ocenił(a) serial na 9
BeatryczeHolmes

Moim ulubionym jest 11. :) Lubię też 10. ale głównie z powodu Davida.

Z klasycznych serii lubię 4,1., 8, 3 i 2, . Nie przepadam za 5. Widziałam z nim tylko dwa odcinki i jakoś nie przypadł mi do gust.

ocenił(a) serial na 7
dabram17

Najlepiej oceniany to raczej 4, a najgorzej 6.

U mnie wyglada to mniej wiecej tak (piec ulubionych, obojetna kolejnosc):
Pierwszy, poprostu uwielbiam, naprawde uwielbiam jego Hm oraz Young man, jego gesty.
Drugi, Patricka ciezko nie lubic, swietne odcinki, super charakter i zabawny.
Czwarty, Tak jak drugi, zabawny, ale rowniez to jego dziwactwo, humor.
Siodmy, To jego planowanie, charakter, oczywiscie
Dziesiaty, Chyba najlepszy z nowych Doctorow, nie lubie go jak jest zdepressowany, ale uwielbiam jego humor, to jego Well, tak jak poprzednicy, swietnie sie go oglada!

A teraz 3 Doctorow ktorych uwielbiam, ale troche mniej:
Jedenasty, Szybki, dzicinny, dziwny.
Szosty, Swietny styl, egoistyczny, teatralny charakter, ale super sie go oglada.
Dziewiaty, Moj Doctor, to jego Fantastic! Nie jest wyzej glownie dlatego ze byl bardzo krotko.

Ogolnie wszyscy swietni!