PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Najlepsze odcinki to zdecydowanie blink(3 sezon)i ostatni odcinek 2 sezonu.Pozdro dla fanów doctora:)

użytkownik usunięty
anuleczka1234

Moim zdaniem najlepsze są wszystkie napisane przez Stevena Moffata, czyli właśnie Blink oraz The Girl in the Fireplace, The Empty Child i The Doctor Dances.

Stanowczo "The Empty Child" i "The Doctor Dances" to moje ulubione odcinki ze wszystkich, które obejrzałam (1. i 2. sezon). Trzeciego sezonu jeszcze nie widziałam, więc się nie wypowiadam. :)

ocenił(a) serial na 10
Morgan_LeFay

Blink i The Satan Pit. Zdecydowanie najlepsze :) The Satan Pit- nieziemsko zagrali w nim david i billie. Blink - najlepszy odcinek jeśli chodzi o scenariusz i pomysł... i ten dreszczyk emocji :)

użytkownik usunięty
anuleczka1234

anuleczka - już Cię lubię :) U mnie te same co u Ciebie + Dalek

ocenił(a) serial na 10
anuleczka1234

Zdecydowanie "Blink" i "The Girl in The Fireplace" :). Różnią się od pozostałych odcinków. Ale i tak wszystkie pozostałe są fajne, choć te dwa pozostają w pamięci :)

ocenił(a) serial na 10
__tabasco__

Mnie się najbardziej podobają "Human nature","Family of blood","Gridlock","School reunion","Bad wolf",ten ostatni odcinek I sezony ale nie pamiętam jego nazwy i "Lazarus experient"(nie wiem jak dokładnie to się pisze).

ocenił(a) serial na 9
Kokoner571

Mój ulubiony to "Midnight". Lubię też "Blink", "Tooth and Claw", "The Runaway Bride", "The Empty Child" i "The Doctor Dances".

Eriu

Z tych, które do tej pory obejrzałam najlepsze to "Blink", "Smith and Jones", "New Earth". Ale najprawdopodobniej zmieni się po obejrzeniu większej ilości odcinków :) Nie ma lepszego bohatera serialu niż przystojny Doktor w trampkach :D

_queen__

Dorzucam jeszcze 'The Shakespeare Code', 'The Girl in the Fireplace' i 'Doomsday'.
Uwielbiam ten serial :)

anuleczka1234

Zdecydowanie najlepszym odcinkiem jest "Blink" z 3. serii, przede wszystkim za to, że jest inny od wszystkich. Autor scenariusza naprawdę się postarał. Aktorka, która zagrała postać Sally Sparrow była genialna, no i jeszcze te płaczące anioły - chyba moi ulubieni kosmici ;).

ocenił(a) serial na 10
Nicker

Dorzucam jeszcze Blink,The sound of the drums i Last time lord(nie wiem jak to się do końca pisze)

ocenił(a) serial na 10
anuleczka1234

Zgadzam sie ze wszytskimi ze "blink" to najlepszy epizod. Nawet moj facet go obejrzal chociaz on nie lubi tej serii. Po za tym mnie osobiscie zafascynowal odcinek "turn left", moze dlatego ze moj ulubiony charakter to donna noble. Polecam wszystkim zapoznanie sie z catherine tate show. Fragmenty sa na youtube np ten: http://www.youtube.com/watch?v=WxB1gB6K-2A

anuleczka1234

Moje ulubione odcniki to:
Sezon 1: Dalek, Father's Day, The Parting ot the Ways
Sezon 2: New Earth, School Reunion, The Satan Pit
Sezon 3: 42, Blink, The Sound of Drums, Last of the Time Lords
Sezon 4: Silence in the Library, Forest of the Dead, Turn Left
Odcinki Specjalne: Christmas Invasion

ocenił(a) serial na 10
anuleczka1234

"Empty child", "The Satan Pit" (nie mogłam po tym zasnąć xD), "Family of
blood", "Doomsday" (najbardziej wzruszające coś, co obejrzałam), "Father's
Day", "New Earth" (świetny temat), "Blink" (genialny!). Na razie tyle, ale
jestem dopiero w 3. sezonie, więc pewnie niedługo coś dodam do tej listy.

ocenił(a) serial na 8
anuleczka1234

Widziałam jedynie 1., 5. i 6. sezon, no i do 4. odcinka 2., i jak na razie najbardziej podobały mi się: The Girl In the Fireplace, The Impossible Astronaut + Day of the Moon, Night Terrors, The Girl Who Waited, The God Complex i The Wedding of River Song. Ah, no i odcinki z Weeping Angels w sezonie 5. Słyszałam wiele dobrego o Blink i nie mogę się doczekać.