PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32989
8,5 16 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

premiera 7 sezonu

użytkownik usunięty

25 sierpnia w UK, 1 września w USA. Nie wiem czemu wprowadzacie ludzi w błąd.

ocenił(a) serial na 10

Dobrze jest, premiera w Wielkiej Brytanii nastąpi 1 września.

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

właśnie, szukałam nawet na stronie bbc w programie i 25 sierpnia nie ma jeszcze doctora

agga_95

Ponieważ premiera jest na 100% 1 września w UK i USA...

Luelle

Między czasie ma się pokazać w internecie mini-odcinek ,chyba 27 sierpnia pt. Pond's life.
Będzie to krótka historyjka Pond'ów po tym jak Doctor ich opuścił.

EmilyJohnson

Będzie 5 odcinków z serii "Pond's life" :) Od 27 sierpnia codziennie o 12 po południu czasu brytyjskiego (u nas 13).

użytkownik usunięty
Luelle

To czemu przedtem było 25 :( na hataku ktoś napisał 25 sierpnia w UK, 1 września w USA

To były tylko plotki, a nie oficjalne informacje. Czasem warto sprawdzić zagraniczne serwisy. Już ponad tydzień temu ogłoszono, ze premiera w UK i USA jest 1 września, a 8 w Australii.

użytkownik usunięty
Luelle

szkoda :( umrę od czekania ;(

Jeszcze tylko 8 dni :D Szybko upłynie :) A w międzyczasie od 27 sierpnia będzie 5 odcinków "Pond's life", więc można sobie umilić czas, gdyż one będą łączyć się w pewien sposób z "Asylum of the Daleks".

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Dobrze, że tą mini serię dodali, bo bym też umar,ł ale parę dni po emisji pierwszego odcinka wyjeżdżam do Austrii na jakiś czas więc mnie cześć odcinków ominie.

Bojczew

Ciekawostka - dziś jest przedpremierowy pokaz 1 odcinka w NY. Matt Smith i Karen Gillan przyjechali deloreanem! :D
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9byalfOKJ1r4n749o1_1280.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9bzvjOKwC1qijoeyo2_1280.jpg
Czy nie stworzy to paradoksu? :>

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Chciałbym tam być.

Bojczew

No pewnie, ja również ^^

Właśnie zszokowała mnie niemożliwa wręcz wiadomość - 6 września wychodzi w Polsce na DVD pierwsza połowa 6 sezonu Doktora. Pytanie tylko - dlaczego podzielili sezon!? Nie mogli dać wszystkich odcinków na raz tak jak w przypadku innych seriali?

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Dadzą od razu szóstą a co z poprzednimi?

Bojczew

Najwyraźniej ich nie wydadzą xD

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Polska logika- wydać na DVD najbardziej efektowny sezon i olać pozostałe mimo, że jest w nim wiele odniesień do poprzednich odcinków.

Bojczew

I kolejny przykład polskiej logiki - podzielić sezon na 2 części, by więcej zarobić...

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Brytytjczycy też tak zrobili.

Bojczew

Przecież u nich wszystkie sezony wyszły kompletne, nie były podzielone na części.

ocenił(a) serial na 10
Luelle

W Wielkiej Brytanii wyszły zarówno wersja ze wszystkimi odcinkami, jak i dwie po pół serii

ocenił(a) serial na 10
Luelle

W sezonach 1-5 na jednym DVD pojawiały się trzy odcinki albo jeden odcinek specjalny dopiero potem wydawano kompletne sezony. Natomiast na 6 sezon składały się dwa DVD z pierwszą i drugą połową.

Bojczew

No to też kicha. Ale przynajmniej u nich wydano potem pełne wersje. U nas to się raczej nie zdarzy.

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Ponieważ w Brytanii jest większy popyt na Doctora.

użytkownik usunięty
Luelle

http://youtu.be/CMdBsc5pQ1k