słabe efekty specjalne,słaba gra aktorska, jakbym oglądał jakiś serial niby komediowy dla dzieci na Nickelodeon. Może i przeżywa ciekawe przygody,ale tak trąca amatorszczyzną,że nie da się oglądać...
Można by było napisać coś, ale po co, jeżeli zostało już napisane, wiec proszę Ciebie zapoznaj się z tym tematem http://www.filmweb.pl/serial/Doktor+Who-2005-199691/discussion/Obejrza%C5%82em+1 +odcinek+1+sezonu+i+mam+pytanie.,2207190
ale ta dyskusja ma zmienić moje zdanie na temat serialu?mam prawo skrytykować coś jeśli mnie się nie podoba
Oczywiście że Masz do tego prawo, ale podałem link do dyskusji w której pytanie przewodnie odnoś się do Twojej opinii. W tym wątku fani serialu zachęcają do przebrnięcia przez kiczowaty początek bo im dalej w las tym mniej "amatorszczyzny". Nie karce, nie pouczam tylko zachęcam, bo naprawdę warto.
Dlaczego każdy kto skrytykuje film lub serial, który jest powszechnie lubiany, musi wyzywająco wszystkich informować o swoim świętym prawie do krytyki, nieważne czy został zaatakowany czy nie? Tak jak ty masz prawo skrytykować co Ci się tylko spodoba, tak samo ja jako fanka mam prawo powiedzieć, że się z tobą nie zgadzam i uwierz mi, nie musisz mi przypominać swoich praw, bo nie jesteśmy w sądzie :)
A co do Doktora to może zacznij np. od 2 sezonu tam już jest lepiej pod względem technicznym, nie mówiąc już o tych najnowszych sezonach, a jeśli się w czymś nie połapiesz to można się popytać, ponieważ serial jest wart obejrzenia :)
a gdzie tu jest wyzywające informowanie?oglądajcie sobie Doktor Who i nie ma sensu mnie przekonywać do obejrzenia tego bo nie mam najmniejszej ochoty się w to bawić