Jak tam po seansie?
Odcinek bardzo mi się podobał, nie ma się do czego przyczepić, trochę nie zrozumiałem o co chodziło z mieszkańcami tej ulicy, ich hologramami itd., a no i skąd Ja miała tę 'moc' tatuaży i czym był ten kruk. (oglądałem to o 5 rano, więc byłem trochę zamulony)
Na plus:
-Świetna zagrywka z "odwróconym Moffatem", przez chwilę byłem pewien, że Doktor uratuje Clarę
-w końcu coś się "ruszyło" w tym serialu
-ciekawy przebieg odcinka, zaczyna się niepozornie
-plot twist
-pozbyto się Clary
-wkur^*)$y Doktor
-kilka fajnych "gagów"
Na minus:
W sumie to nie ma się do czego przyczepić, ew. mógłbym do fryzury Mnie.(:P)
Jak dotąd najlepszy odcinek z Capaldim, jednak czuję że następne będą lepsze. Za tydzień (niecały) pewnie pojawi się Galifrey, już nie mogę się doczekać, tylko szkoda, że niedługo koniec sezonu (po raz kolejny :/)
http://www.filmweb.pl/serial/Doktor+Who-2005-199691/discussion/Face+the+raven,27 09382
Najlepszy odcinek z serią Dwunastego doktorka chociaż ten doktorek mógłby już też skończyć swój żywot i nastąpić Trzynasty - najlepiej aby był bardziej agresywny i ofensywny.
Jeżeli doktor byłby taki jak został pokazany teraz to chyba byłby najlepszy doktor ze wszystkich pozostałych. Jedno co mnie z irytowało że znowu ta klucha rose sie pokazała i jak zwykle bywa w DW "towarzyszka" robi z doktorka mięczaka.
To oczywiście nie to samo, ale WD ma swoją serię słuchowisk, niedługo wychodzi finałowa, czwarta część. Jaka szkoda, że już po śmierci sir Johna Hurta :(