PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda ale co tam... mam pytanie bo jedno mnie wciąż nurtuje, wątku takiego nie widziałam, albo umknęło mojej uwadze, a mianowicie pożegnanie Doctora Dziesiątego z Rose, w roku rozpoczęcia ich wspólnej przyszłej (jeśli się nie mylę) podróży. Skoro go widziała w tej postaci (przypuszczam że widziała, bo w ciemności jakiejś nie stał a i ubrany był w swoje charakterystyczne ciuchy) to dlaczego nie rozpoznała Go po przemianie 9 w 10? Już nie mówię o 100% pewności z jej strony, ale chociażby pewna obserwacja, że wygląda jakoś dziwnie znajomo, że jakby już gdzieś kiedyś, przecież nie minęło od tego momentu jakoś szczególnie dużo czasu (tak zakładam) i tak całkiem mogła zapomnieć? Czy ktoś się nad tym zastanawiał? Macie jakieś teorie? Nie daje mi to spokoju....

A tak na marginesie, jego odejście złamało mi serce, wciąż się nie mogę z tym pogodzić, ale pociesza mnie świadomość, że Dziesiątka żyje gdzieś tam ze swoją Rose i na zawsze niezmiennie pozostanie (chociaż po części) Dziesiątym Doctorem.