A ja proponuję zacząć od sezonu 5, chyba że źle efekty ci nie przeszkadzają to wtedy możesz od 1 sezonu. Sezon 5 to taki jakby reebot serialu, bo był nowy glownoprowadzący, ale żadne wątkki nie są kontynuowane i można spokojnie zacząć od 5 sezonu, nie pogubisz się.
Hmm zgadzam się z Anabelle09 zobacz sobie 1 odcinek 5 sezonu, a jak ci się spodoba to oglądaj od początku :)
Nie, nie zaczynaj od 5 sezonu, wiele stracisz - pierwsze odcinki pierwszego sezonu troszkę marne, ale potem jest coraz lepiej :)
No to po co się ograniczać? Dawaj od 8 sezonu od razu :P
Zacznij oglądać od 1 sezonu. Efekty specjalne są kiczowate, ale później jak ktoś napisał jest coraz lepiej :)
Doctor Who jest jedyny w swoim rodzaju :D Zdecydowanie warto obejrzeć, ale nie każdemu podpasuje, szczególnie początek nowej serii jest specyficzny.
lepiej zacząć normalnie, po ludzku od pierwszego :)
na początku mnie śmieszył, trochę trzeba go traktować z przymrużeniem oka, zwłaszcza jeśli chodzi o efekty specjalne. Ale potem rzeczywiście jest coraz lepiej (no i od drugiego sezony mój ulubiony doktor :))
Mi czasem kojarzył się z takim kosmicznym Supernatural, tylko zamiast potworów/demonów są kosmici/inne planety/roboty ;)
a tak poważnie to ciężko przyrównać go do jakiegoś innego serialu, ale ogólnie polecam:)