PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

wreszcie

ocenił(a) serial na 10

Pondy odejda na najprowodobnie w siódmy odcinku 7 seri .i podbno ma byc to dramtyczne pozegnanie z Doktorem.co o tym myslicie

lukasz16

Najwyższy czas:D Szkoda Rory`ego, ale na odejście Amy czekam już od dawna więc się cieszę. Nie sądzę, żeby Moffat ich uśmiercił, pewnie dostaniemy jakieś pokręcone rozwiązanie ich historii.
Co do ewentualnego zastępstwa Pondów - znów mógłby być więcej niż jeden towarzysz, zdecydowanie chcę jakiegoś faceta w Tardis i miło byłoby, gdyby następny companion nie był młodą dziewczyną z Wielkiej Brytanii, z XXI wieku:) - może ktoś z innych czasów, przyszłości, przeszłości, albo jakiś kosmita?
A - i marzy mi się gościnny występ Jacka H.;)

_malena_

Niewykluczone, że Amy jednak zginie - Karen Gillan w którymś wywiadzie stwierdziła, że chce, aby historia jej postaci zakończyła się ostatecznie - raz na zawsze.

Domin_X

Nie chcę (chyba) żeby Amy umarła bo Doctor pewnie znów byłby smętny przez kilka odcinków. Też bym chciała jakiejś odmiany wśród towarzyszy, tzn. z innego czasu lub planety. Może być dwójka, ale nie para! Przynajmniej na początku, bo może kolejna River by powstała ;-) żarcik taki...

ocenił(a) serial na 10
Selna

podbno nowy towarzysz nie ma pochodzic z ziemi.

lukasz16

Właśnie przeczytałam o tym na polskiej stronie serialu... i bardzo niepotwierdzone plotki mówią że do roli towarzyszki brana jest pod uwagę Sophia Myles (grała już epizodycznie - Madame de Pompadour). Moja subiektywna wypowiedź - OBY NIE!