PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679417}

Dom grozy

Penny Dreadful
2014 - 2016
7,7 35 tys. ocen
7,7 10 1 34544
7,2 14 krytyków
Dom grozy
powrót do forum serialu Dom grozy

Właściwie jak go zobaczyłam, to lekko odechciało mi się oglądać ten serial - straszny jest! I te
przylizane włoski...

Gaja99

Dla mnie jest zajebisty. Tak jak dla niektórych Vanessa jest głównym powodem ogladania serialu tak dla mnie jest nim Dorian :) I błagam nie
Grey, tylko GrAy. W opisie serialu również jest ten błąd do tej pory nie poprawiony!

mike__25

Dla mnie lepszego Doriana wybrać nie mogli :) Idealnie pasuje do tej roli. Ale i tak moim absolutnym numerem jeden jest Vanessa.

muertorre

Lianne Paul Piper jako Borna. Odcinek trzeci.... minuta dwudziesta czwarta, sekunda czterdziesta trzecia.... po czymś takim to bym pełni nie potrzebował, aby się zamienić w wilkołaka. Odcinek drugi... minuta dwudziesta pierwsza, sekunda czternasta.... też bym w takiej sytuacji kazał sobie zdjęcia robić. Ciekawe jak się będzie prezentować jako Narzeczona Potwora Frankensteina? Mnie tam blizny by nie przeszkadzały, gdzie nie gdzie.

mike__25

Ten Dorian jest o niebo lepszy od tej wersji, którą przedstawiono w tym filmie: http://www.filmweb.pl/film/Dorian+Gray-2009-483446
Jak ktoś narzeka to niech obejrzy i sobie porówna ;)

Yammamoto

I film podobno zły. Tak internety mówią. Prawdę mówią?

pegaz_filmweb

Ja dałem 5/10, ale nawet jak na średniaka to szału ni ma.

Gaja99

Moim zdaniem Doriana dobrali znakomicie. Mimo że na co dzień gustuję w innym typie urody, to Dorian ma w sobie coś przyciągającego wzrok, coś magnetyzującego i zarazem tajemniczego. Jak dla mnie strzał w dziesiątkę :)