PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679417}

Dom grozy

Penny Dreadful
2014 - 2016
7,7 35 tys. ocen
7,7 10 1 34673
7,7 12 krytyków
Dom grozy
powrót do forum serialu Dom grozy

Dorian Grey

ocenił(a) serial na 8

Właściwie jak go zobaczyłam, to lekko odechciało mi się oglądać ten serial - straszny jest! I te
przylizane włoski...

ocenił(a) serial na 9
Gaja99

Dla mnie jest zajebisty. Tak jak dla niektórych Vanessa jest głównym powodem ogladania serialu tak dla mnie jest nim Dorian :) I błagam nie
Grey, tylko GrAy. W opisie serialu również jest ten błąd do tej pory nie poprawiony!

mike__25

Dla mnie lepszego Doriana wybrać nie mogli :) Idealnie pasuje do tej roli. Ale i tak moim absolutnym numerem jeden jest Vanessa.

ocenił(a) serial na 9
muertorre

Lianne Paul Piper jako Borna. Odcinek trzeci.... minuta dwudziesta czwarta, sekunda czterdziesta trzecia.... po czymś takim to bym pełni nie potrzebował, aby się zamienić w wilkołaka. Odcinek drugi... minuta dwudziesta pierwsza, sekunda czternasta.... też bym w takiej sytuacji kazał sobie zdjęcia robić. Ciekawe jak się będzie prezentować jako Narzeczona Potwora Frankensteina? Mnie tam blizny by nie przeszkadzały, gdzie nie gdzie.

ocenił(a) serial na 8
mike__25

Ten Dorian jest o niebo lepszy od tej wersji, którą przedstawiono w tym filmie: http://www.filmweb.pl/film/Dorian+Gray-2009-483446
Jak ktoś narzeka to niech obejrzy i sobie porówna ;)

ocenił(a) serial na 9
Yammamoto

I film podobno zły. Tak internety mówią. Prawdę mówią?

ocenił(a) serial na 8
pegaz_filmweb

Ja dałem 5/10, ale nawet jak na średniaka to szału ni ma.

ocenił(a) serial na 9
Gaja99

Moim zdaniem Doriana dobrali znakomicie. Mimo że na co dzień gustuję w innym typie urody, to Dorian ma w sobie coś przyciągającego wzrok, coś magnetyzującego i zarazem tajemniczego. Jak dla mnie strzał w dziesiątkę :)