PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=471082}
4,9 5,9 tys. ocen
4,9 10 1 5919
Dom nad rozlewiskiem
powrót do forum serialu Dom nad rozlewiskiem

Oglądając pierwszy odcinek czułem się jakbym oglądał jakąś etiude szkolną o.O albo amatorski film krótkometrazowy
Zazwyczaj nie oglądam seriali ale tym razem zaryzykowałem z czystej ciekawosci. W koncu od kilku dobrych miesięcy wszedzie o nim trąbią
Brodzik jak zwykle sztywna, bez wyrazu (Najlepiej wychodzą jej role w komediach) w dodatku ubrana w te wszystkie szmaty wyglądała wręcz fatalnie !
Podsumowując kolejny badziewny serialik

Sidewinder

Potwierdzam.Nie czytałam książki, ale nawet to prawdopodobnie by wiele nie zmieniło w mojej ocenie.Pompatyczny tytuł serialu wielu zachęcił do obejrzenia bo- ot coś nowego nie pierwsza miłośc nie m-jak miłość. A tymczasem poza tytułem to nic się tu nie kryje.Jakaś idiotyczna stylizacja Brodzik począwszy od fryzury na stroju skończywszy.Jedyne co zaciekawiło w tym serialu to ten głuchoniemy chłopak na początku.

ocenił(a) serial na 2
omorica

Masakra, tego nie dało się oglądać. Próbowałam, ale po 15 minutach już łapałam za pilota, żeby zmienić kanał. Po pół godziny byłam już tak załamana, że obiecuję: nigdy więcej nie będę próbować oglądać tego badziewia.