Na stronie www.aleseriale.pl przeczytałam,że powstanie 6 sezonów tego... "wspaniałego serialu" po 13 odcinków każdy. Mam szczerą nadzieję, że scenarzyści zrezygnują z tego pomysłu, bo obstawiam, że będzie to jedna,wielka porażka.
dobrze gadasz bo jak będą męczyć nas tym "arcydziełem" made in poland to im
oglądalność spadnie o 10%
Pewnie mają te wieści z jednego źródła. Mam jeszcze nadzieję że to źródło jednak nie pisało prawdy co do tych 6 sezonów bo ten serial to kpina. to co miało zachęcić widzów do obejrzenia serialu (czyli Joanna Brodzik) okazało się totalnym nieporozumieniem. Jej gra aktorska w właściwie jej brak jest porażająca.
Ja mam nadzieje, że planowane jest 6 sezonów, a te 13 odcinków pierwszego sezonu to na próbę, czy serial okaże się "wspaniały".
Ten serial już jest jedną wielką porażką. Co odcinek to gorzej. Miejmy nadzieję że nie będzie więcej odcinków. Wtedy wszyscy przerzucą się na TVN. "Taniec z gwiazdami", który leci o tej samej porze co ten badziew - mimo beznadziejnych prowadzących i mimo tego, że to już 10 edycja - jest o niebo lepszy od porypanych dialogów i beznadziejnej "gry aktorskiej" Brodzik.