PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=471082}
4,9 5,9 tys. ocen
4,9 10 1 5918
Dom nad rozlewiskiem
powrót do forum serialu Dom nad rozlewiskiem

- bo bez sensu tak oceniać już po pierwszym. Może będzie lepię - ale szczerze wątpię. Bardzo się zawiodłam, bo myślałam, że "Przystań" będzie gorsza. O dziwo jak na razie z tych dwóch serialowych hitów jesieni 2009 to uważam, że "Przystań" pomimo wielu braków (błędów ratowniczych) jednak ma jakąś fabułę i potrafi nieco widza zaciekawić.
Gdybym miała ocenić "Dom nad rozlewiskiem" już dzis - dałabym 3/10 (i to takie naciągane). Poczekam jeszcze kilka odcinków jeśli poziom będzie taki sam...

Książki nie czytałam, nie wiedziałam, że główna bohaterka ma być starsza - no to by nawet pasowało bardziej - w końcu córka i matka wyglądały by jak córka i matka a nie jak siostra i starsza siostra.

Ubiory pani Brodzik i fryzury fatalne tak samo fatalne i żenujące jak i jej gra aktorska. Bardziej mi ten serial przypomina satyrę, parodię, serial komediowy z elementami dramatycznymi...

Mam nadzieję, że kolejne dwa odcinki będą lepsze. W końcu do trzech rzy sztuka...

użytkownik usunięty
EM_DE_KE_AS

Ja książki nie czytałam, i może to dobrze, bo serial chciałam oglądać z poczuciem niewiedzy i bez obciążeń. Ale poza obsadą i ślicznym wykonaniem piosenki nic mnie nie zainteresowało jak na razie. Kto to śpiewa naprawdę???
A jednak czekam na następny odcinek, czy to dobrze wróży serialowi? ;)

szóstym odcinku przestałam czekać na kolejne. Ocena: 3/10