Czy tylko dla mnie Georgina, miłość Berlina, dosyć mocno przypomina te ruda Alicję w ciąży?
Też nad tym samym się zastanawiałem, zwłaszcza że czasowo mogłoby to odpowiadać i nosi pod sercem dziecko Berlina. Zastanawiam się jednak, czy po tym co zrobiła na koniec trzeciego sezonu, naprawdę jest tą dobrą. Chyba że to naprawdę mocno ukartowane, posłała policjantów na śmierć i ostrzelała Narobi tak, żeby jej nie zabić. A może to prawda i się mści za śmierć Berlina?
Może specjalnie dali inną. Gdyby Tatianę grała ta sama aktorka co Sierrę, to od razu byłoby wiadomo, że to ta sama osoba. A tak mamy tylko podejrzenia, żeby widz poczuł się trochę zaskoczony, w razie gdyby Profesor, ujrzawszy Sierrę, dowiedziałby się że to Tatiana.
tatiana jest zakładniczką w banku podczas napadu ;) jest kilka razy pokazana z osobna, ma grzywke i brązowe ombre
Właśnie się, zastanawiałam czemu tak często pokazują ta osobę w banku, są to krótkie momenty, ale jednak wydało mi się to podejrzane. Nie skojarzylam twarzy...
haha, no to jest takie troche niby nie wprost ale widać że coś jest z nią na rzeczy. na zagranicznych stronach juz dawno o tym pisali, alicia=tatiana byłoby zbyt oczywiste