PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792826}

Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 240 tys. ocen
8,0 10 1 239690
5,8 14 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

Georgina- Alicia

ocenił(a) serial na 7

Czy tylko dla mnie Georgina, miłość Berlina, dosyć mocno przypomina te ruda Alicję w ciąży?

ocenił(a) serial na 10
XL90

też mi to przyszło na myśl jak została pokazana. :)

ocenił(a) serial na 7
XL90

Tatiana oczywiscie, nie wiem skad ta Georgina:)

ocenił(a) serial na 9
XL90

Też nad tym samym się zastanawiałem, zwłaszcza że czasowo mogłoby to odpowiadać i nosi pod sercem dziecko Berlina. Zastanawiam się jednak, czy po tym co zrobiła na koniec trzeciego sezonu, naprawdę jest tą dobrą. Chyba że to naprawdę mocno ukartowane, posłała policjantów na śmierć i ostrzelała Narobi tak, żeby jej nie zabić. A może to prawda i się mści za śmierć Berlina?

Wonsowaty

To by musiała ponad dwa lata w tej ciąży być...

ocenił(a) serial na 7
franziel

Sprawdziłem i w obsadzie inna aktorka jest przypisana do roli Tatiany:)

ocenił(a) serial na 10
XL90

Może specjalnie dali inną. Gdyby Tatianę grała ta sama aktorka co Sierrę, to od razu byłoby wiadomo, że to ta sama osoba. A tak mamy tylko podejrzenia, żeby widz poczuł się trochę zaskoczony, w razie gdyby Profesor, ujrzawszy Sierrę, dowiedziałby się że to Tatiana.

ocenił(a) serial na 6
XL90

tatiana jest zakładniczką w banku podczas napadu ;) jest kilka razy pokazana z osobna, ma grzywke i brązowe ombre

Milly_Lojek

Właśnie się, zastanawiałam czemu tak często pokazują ta osobę w banku, są to krótkie momenty, ale jednak wydało mi się to podejrzane. Nie skojarzylam twarzy...

ocenił(a) serial na 6
Aga_1a

haha, no to jest takie troche niby nie wprost ale widać że coś jest z nią na rzeczy. na zagranicznych stronach juz dawno o tym pisali, alicia=tatiana byłoby zbyt oczywiste

użytkownik usunięty
Milly_Lojek

Ooo... w których odcinkach występuje jako zakładniczka?

użytkownik usunięty
XL90

Nie przyszło mi to do głowy. Łączy je wyłącznie grzywka. Na tym podobieństwo się kończy.