PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792826}

Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 240 tys. ocen
8,0 10 1 239723
5,8 14 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

Pomysł był, wykonanie dobre, popularność duża... a potem przyszedł 2 sezon, i kolejny i jeszcze jeden i jeśli ktoś dotrwał dalej to znaczy, że jest nołlajfem i przełknie niemal każde gówno, a nawet będzie tego bronił. Bo przecież on, byle czego nie ogląda.

Leon_Romanowski

I komentarz powyżej także napisał nolife. Dobrze, że chociaż bazujesz na własnych doswiadczeniach, ale i tak ocenianie innych swoją miarką jest nazbyt tandetne. Wystarczyło napisać, że serial się Tobie nie spodobał, nie trzeba było obrażać innych przy okazji.

smartechpolska

Ale ja lubię obrażać takich idiotów jak ty, którym wydaje się, że pozjadali wszystkie rozumy. To głównie na waszych wypowiedziach bazuje mój post, bo sam serial nie wciągnął mnie aż tak bardzo, jak ci się najwyraźniej wydaje. Może troche tak bezceremonialnie ale nie lubię takich zakłamanych ludzi jak ty, którzy w tej samej wypowiedzi starają się kogoś obrazić, jednocześnie mając pretensje o obrażanie. Albo jedno albo drugie suko!

Leon_Romanowski

Chłopcze - nieważne ile masz lat, Twój poziom myślenia jest na chłopięcym poziomie - ja jedynie stwierdziłem to, co sam napisałeś więc chyba nie do końca zrozumiałeś moją wypowiedź. Sam obejrzałes serial więc witaj w gronie "nolife". Aż nie chcę pytać o to, co dla Ciebie znaczy przeciwieństwo tego stwierdzenia, gdyż widać że masz zaburzony światopogląd. Widzisz, to śmieszne, ale prawdziwe - ludzie krytykują te zachowania u innych ludzi, których sami u siebie się wstydzą. Kto normalny obraża w sieci ludzi, których nie zna? Zgaduję, że Ty faktycznie jesteś takim nie życiowym chłopcem, pełnym kompleksów i potrzeby wylewania swoich wypocin na forach internetowych. Powodzenia, na nikim nie robi to wrażenia, a i mi szkoda czasu na jakąkolwiek dyskusję z Tobą.

smartechpolska

Szkoda ci czasu, a przyleciałeś się kłócić zjebie, o 6 rano. Aż strach myśleć jak jesteś upierdliwy, gdy ci tego czasu nie szkoda. Nie obejrzałem całego serialu. Napisałem ci to ale widać jesteś zbyt tępy, by to zrozumieć. Nie dziwi mnie, to bo jako fan takich produkcji, nie mam o tobie zbyt dobrego zdania. Protekcjonalne zachowanie ma sprawić że ktoś odbierze cie jako dorosłego i mądrzejszego? Przecież tak mówią zwykłe zarozumiałe przygłupy i gimby.

Leon_Romanowski

Nie denerwuj się tak. Wszystkiego dobrego!