PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792826}

Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 242 tys. ocen
8,0 10 1 241574
6,1 16 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

yyyy

ocenił(a) serial na 10

absurd goni absurd, wątek z porodem to nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac
co do śmierci Tokio scena zerżnięta łeb w łeb z Leona Zawodowca... chyba nie mieli pomysłu, a jak sie nie ma pomysłu to co? najlepiej zgapic cos z dobrego filmu
mieszane odczucia, ogolem ten drugi napad na ten bank hiszpanii to jakaś tragedia od samego poczatku, zero ladu skladu i pomyslu, pierwsze 2 sezony zajebiste reszta szkoda slow

ocenił(a) serial na 10
neela96

Myślę że scena śmierci nawiązuje do sceny z Leona bo ogólnie postać Tokio jest wzrowana na Matyldzie i sądzę że to dlatego. Takie trochę puszczenie oka do widzów.

ocenił(a) serial na 5
neela96

Rio w pierdlu to było mniejsze zło dla całej ekipy niż śmierć Tokio i Nairobi, kalectwo Helsinek czy opuszczenie dziecka przez rodziców.

Marcin5800

Z powodu bezmyślności Tokio i Rio każdy narażał życie w tym napadzie na bank. Palermo chodzi z opaską na oku, Nairobi zginęła, Helsinki może stracić nogę, tak samo nie wiadomo czy Profesor będzie sprawny po postrzale. No i Denver i Sztokholm zostawiający dziecko, żeby ratować kogoś kto bezmyślnie się naraził. A Tokio mi w sumie nie żal.

ocenił(a) serial na 10
neela96

w dodatku sceny z Berlinem którego uwielbialam w pierwszych dwóch sezonach a teraz te sceny na siłe wciśnięte że ta postac zaczyna mnie wręcz irytować, umarł - wątek skonczony a nie ciągną to dalej że sie oglądac odechciewa D: