Ale przede wszystkim te pierwsze 12 odcinków.
Te następne chyba 13 bez pana Popiołka to już nie to.
Film w tych ostatnich 13 odcinkach niestety wypadł trochę z klimatu powojennego, oczywiście siłą rzeczy bo opisuje późniejsze czasy.
Fascynował mnie ten serial od dziecka.Gdy go widziałem po raz pierwszy miałem 8 lat.
Pamiętam pierwszy raz leciał jakoś trochę późno.Ile ja żem się nagimnastykował żeby obejrzeć każdy odcinek wypatrując czy rodzice może już śpią.
Jak dla mnie to chyba 3 najlepszy serial polski fakt, że bardziej na poważnie. Ale zaraz po Czterech pancernych... i po Stawce... 9/10
Zgadzam się z Tobą.Pierwsze 12 odcinków były najlepsze,ale pozostałe również świetne.:)
"Dom" jest wspaniały! Przecież to jeden z najlepszych polskich seriali(oczywiście wśród starszych,bo przy tym czymś co teraz leci w TV nie ma nawet co porównywać-nie dorównują temu serialowi"do pięt").A u mnie i tak już króluje^^
"Pamiętam pierwszy raz leciał jakoś trochę późno.Ile ja żem się nagimnastykował żeby obejrzeć każdy odcinek wypatrując czy rodzice może już śpią."-a dlaczego nie chciałeś,by rodzice zauważyli żebyś oglądał"Dom"?;P