Proszę o kontakt osoby które podobnie jak ja są fanami serialu "Domek na prerii".
Myślę ze serial na którym wychowały się cale pokolenia ludzi powinien mieć swoje miejsce w internecie.Moglibyśmy wspólnie stworzyć forum dyskusyjne i/lub stronę internetowa o tym serialu i dzielić się tam swoimi odczuciami i przemyśleniami.
Jeśli będzie nas więcej to możemy "wspólnie" przetłumaczyć odcinki które nie doczekały się polskiej wersji językowej.
Możemy też się wymieniać odcinkami które posiadamy.Ja sam mam dosyć sporo odcinków z polskim lektorem oraz polskimi napisami.
Wszystkich zainteresowanych proszę o pisanie na domeknaprerii@poczta fm
(w adresie meilowym miedzy poczta i fm trzeba wstawic kropke)
Wszystkich zainteresowanych proszę o pisanie na domeknaprerii@poczta fm
Zapraszam takze na nowe forum - adres ponizej (w adresie prosze dostawic kropke po domeknaprerii i po phorum)
domeknaprerii phorum pl
Witam, cieszę się,że znalazłam Pana, który posiada "Domek na prerii" sezon 3-9 z napisami lub lektorem w języku polskim. Jestem babcią 2 wnuczek, które marzą o obejrzeniu ciągu dalszego tego filmu. Jestem bardzo zainteresowana wypożyczeniem lub kupnem tego serialu i byłabym ogromnie wdzięczna za udostępnienie mi sezonów 3-9 z językiem polskim. Oczywiście kwotę należną zapłacę.
Bardzo proszę o informację
tel. 501376913
Pozdrawiam Celina Dądzik
Nie prowadze dzialalnosci handlowej tak wiec sprzedaz nie wchodzi w gre,Nie mam tez uprawnien do "wypozyczania" wiec ta opcja tez odpada.
Jedyna opcja uzyskania napisow lub odcinkow w polskiej wersji jezykowej jest wymiana w kregu bliskich lub znajomych osob czyli np. grupie fanow serialu.Kazdy kto chce dostac jakis odcinek w polskiej wersji musi dac na wymiane jakis brakujacy ktory jest w polskiej wersji jezykowej.Polska wersja to zarowno napisy jak i wersja z lektorem.Chetni do wymiany moga tlumaczyc odcinki sami lub poprosic o pomoc inne osoby.
Przy okazji zachecam wszystkich do pomocy w tlumaczeniu brakujacych odcinkow bo na chwile obecna nie ma nikogo chetnego.
Wiecej informacji na domeknaprerii@poczta fm oraz na forum domeknaprerii phorum pl
(w adresie forum prosze wstawic kropke po domeknaprerii i po phorum)
Witam, nie wiedziałam, że nie można kupić tych odcinków, dlatego mówię trudno i rezygnuję. Wszystkim fanom życzę miłego tłumaczenia i oglądania filmu.
Pozdrawiam
Celina Dądzik