Dominion

2014 - 2015
6,6 3,0 tys. ocen
6,6 10 1 3011
Dominion
powrót do forum serialu Dominion

Pierwsze odcinki rozkręcały akcję. Ale ostatni odcinek to już powiało nuuudą. Mam nadzieję że to
słabszy odcinek poprostu. Oglądam oczywiście dalej.

ocenił(a) serial na 6
seti1974

Zgadzam się w 100%
Wczoraj skończyłem oglądać 4 odc. i jestem przerażony

1 był super , 2 taki sobie , 3 nudniej , 4 jeszcze więcej nudy , jeżeli 5 odc. się nie nie zmieni , zakończę sezon :)

nea_filmweb

Czasem tak jest że serial przynudza a potem łapie wiatr w żagle. Ja odpuszcze sobie za kilka tygodni popatrze na komentarze i wrócę albo i nie :-) proszę o wrażenia z 5 odcinka.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
seti1974

Decydujesz o oglądaniu serialu lub nie, po komentarzach obcych Tobie osób? :D Serio???

ocenił(a) serial na 4
nea_filmweb

5 odc. trochę akcji zawiera ale generalnie liczyłem na jakiś serial akcji a nie polityki i dziwnych rozkminek...

ocenił(a) serial na 7
seti1974

nie kumam tego typu komentarzy. czy w dzisiejszych czasach ludzie sa nastawieni wyłącznie na akcje/akcje/akcje? wystarczy zeby bohaterowie troche wiecej rozmawiali ze soba a mniej sie naparzali i od razu podnoszą się głosy że nuda... imho serial trzyma poziom cały czas

użytkownik usunięty
miko1980

Tak to już jest z gimbazą. Niemnie,j serial ten jest niekonsekwentny - w pierwszym odcinku było nawalanie z dział do szarżujących aniołów oraz typowo sceny walki, natomiast czym dalej, to bardziej knowania polityczne, a heroicznej walki praktycznie brak. Mi to nie przeszkadza, ponieważ lubię tego typu motywy, ale na pewno sporo osób się tym zraziło...

ocenił(a) serial na 9
seti1974

tak czytam wasze uwagi, rozumiem, że za trudny serial?

ocenił(a) serial na 3
irek_irek

Tak zdecydowanie trudny i niezwykle skomplikowany niczym Pi czy filmy Lyncha.

użytkownik usunięty
pokemon227

xD jebłem

użytkownik usunięty
pokemon227

Hahahahaha, +1

ocenił(a) serial na 5
irek_irek

Pilot był fajny, ale im dalej w las tym gorzej. Ten wybraniec to naprawdę jakiś niedorozwój i przygłup. Łyka wszystko jak pelikan. Naprawdę nie rozumiem jak można być takim głupim i nie powiązać prostych faktów w jedną całość.

ocenił(a) serial na 8
seti1974

Też odniosłam takie wrażenie. Ostatni odcinek taki dla mnie już na siłę, mocno oderwany od głównego wątku, właściwie nic nie wnosi do fabuły. Mam nadzieję, że nie rozwleką tego ta, że niedługo będziemy oglądać odcinek o historii ciotki kuzyna kolegi wybrańca ;) Pozdrawiam!