Pierwsze odcinki rozkręcały akcję. Ale ostatni odcinek to już powiało nuuudą. Mam nadzieję że to
słabszy odcinek poprostu. Oglądam oczywiście dalej.
Zgadzam się w 100%
Wczoraj skończyłem oglądać 4 odc. i jestem przerażony
1 był super , 2 taki sobie , 3 nudniej , 4 jeszcze więcej nudy , jeżeli 5 odc. się nie nie zmieni , zakończę sezon :)
Czasem tak jest że serial przynudza a potem łapie wiatr w żagle. Ja odpuszcze sobie za kilka tygodni popatrze na komentarze i wrócę albo i nie :-) proszę o wrażenia z 5 odcinka.
Pozdrawiam
Decydujesz o oglądaniu serialu lub nie, po komentarzach obcych Tobie osób? :D Serio???
5 odc. trochę akcji zawiera ale generalnie liczyłem na jakiś serial akcji a nie polityki i dziwnych rozkminek...
nie kumam tego typu komentarzy. czy w dzisiejszych czasach ludzie sa nastawieni wyłącznie na akcje/akcje/akcje? wystarczy zeby bohaterowie troche wiecej rozmawiali ze soba a mniej sie naparzali i od razu podnoszą się głosy że nuda... imho serial trzyma poziom cały czas
Tak to już jest z gimbazą. Niemnie,j serial ten jest niekonsekwentny - w pierwszym odcinku było nawalanie z dział do szarżujących aniołów oraz typowo sceny walki, natomiast czym dalej, to bardziej knowania polityczne, a heroicznej walki praktycznie brak. Mi to nie przeszkadza, ponieważ lubię tego typu motywy, ale na pewno sporo osób się tym zraziło...
Pilot był fajny, ale im dalej w las tym gorzej. Ten wybraniec to naprawdę jakiś niedorozwój i przygłup. Łyka wszystko jak pelikan. Naprawdę nie rozumiem jak można być takim głupim i nie powiązać prostych faktów w jedną całość.