Zdecydowanie moja ukochana postać z serialu, już po 1 odcinku, świetnie zagrana, oryginalna, fajnie kreuje swoje osobowości i w tym samym czasie mocno urocza i zadziorna
Dokładnie to samo bym powiedział, przypomina mi aktorkę która zagrała Jessice Jones:)
Faktycznie kradnie show - zupełnie jak Jennifer w "12 małpach" (bardzo podobna rola).
Racja Diane Guerrero to nie tylko piękna kobieta ale też bardzo zdolna aktorka.
Trudno się nie zgodzić. Po roli słodkiej idiotki w OITNB miałem mieszane uczucia, boć lubiłem jej postać. Natomiast dopiero w Doom Patrol pokazała, że na prawdę ma talent. W odcinku Jane Patrol wymiata. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Tylko że te inne osobowości, to są inne aktorki (Hammerhead, Silver Tongue, ...): https://www.imdb.com/title/tt8416494/fullcredits
Jak dla mnie ta postać była powodem do zaprzestania tego serialu po pierwszym odcinku, irytacja na 100%.
Za słaba aktorka do takiej roli. I te napompowane sztucznie usta. Strasznie się to ogląda.
Witam, polecałeś mi ten serial pod twoim komentarzem na forum Peacemakera, mam takie pytanie, oglądałeś może serial "Titans"? Słyszałem że Doom Patrol jest jego spin-offem. Czy muszę oglądać tamten serial przed zaczęciem tego? Czy jakieś wątki w obu serialach się przewijają czy coś?