PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567801}

Dostawa na telefon

Outsourced
2010 - 2011
7,3 3,8 tys. ocen
7,3 10 1 3759
Dostawa na telefon
powrót do forum serialu Dostawa na telefon

Odkryłem te cudeńko na CC, i nie mogę przeboleć decyzji o skasowaniu 2 sezonu. Kurde, ten serial jest świetny - rewelacyjne i zabawne postacie, dobry humor, wszystko co potrzebuje dobry serial komediowy. A tu nagle panowie z NBC pokazują nam środkowy palec -.- Ubolewam nad tym faktem, po paru odcinkach ten serial stał się moim faworytem obok HIMYM i Scrubsach. Pozostaje tylko mieć nadzieję że jeszcze zmienią decyzje, ale patrząc na oglądalność która spadała drastycznie szybko po pierwszym odcinku raczej nie ma na co liczyć...A szkoda, bo ten serial ma bardzo duży potencjał.

ocenił(a) serial na 9
Eden

Mam dokładnie takie same odczucia. Pierwszy sezon wyszedł im naprawdę świetnie, gdyby w 2 sezonie serial nie stracił na klimacie i humorze to mogło to być nowe HIMYM czy Big Bang (chodzi mi o skalę popularności). NBC popełnia wielki błąd kasując Outsourced i mam tylko nadzieję, że jeszcze nie jest za późno, żeby to do nich dotarło i w jakiś sposób zmienili swoją decyzję (wiem, naiwne).

ocenił(a) serial na 10
Eden

Zgadzam się. Jeden z lepszych seriali które ostatnio oglądałem. Zabawne i w sumie dość interesujące (w sensie,jak dalej potoczą się losy bohaterów). A to już pewne? Że nie zrobią 2 sezonu? Może wznowią po wakacjach? Przecież to super serial. Chcę więcej Ashy tak poza tym :D :P

ocenił(a) serial na 8
Eden

Na chwilę obecną NBC nie planuję następnego sezonu. Jednak nie wszystko stracone, ponieważ w sieci można znaleźć petycję mające na celu przywrócenie Outsourced. Oto jedna z nich:

http://www.thepetitionsite.com/2/save-the-tv-show-outsourced/

Wiele osób wciąż nie traci nadziei, że po wakacjach, albo za rok znowu zobaczą Guptę, Rajiva i Todda. Nawet sam producent tego serialu był pod wielkim wrażeniem tej kampanii mającej na celu uratowanie serialu. Gdyby od niego zależało to z chęcią wyprodukowałby drugi sezon. Ja na miejscu NBC nie mógłbym spojrzeć w oczy fanom Outsourced gdybym z niego zrezygnował.
Serial tracił widownie, bo (podobno?) przeniesiono godziny emisji. Ale faktycznie "Dostawa na telefon" w drugiej części nie był już tak zabawny jak w pierwszej. Jak Todd poznał różnice między kulturą indyjską a amerykańską to scenarzyści nie mieli pomysłu na serial. Moim zdaniem jeśli zrobili drugi sezon to niech wprowadzą nową postać, która nadałaby serialowi świeżości.

ocenił(a) serial na 10
Eden

Lol nie obrazając niczyjego gustu ale himym i scrubs to trochę inna półka poza tym jakieś 2 tony niżej