PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567801}

Dostawa na telefon

Outsourced
2010 - 2011
7,3 3,8 tys. ocen
7,3 10 1 3759
Dostawa na telefon
powrót do forum serialu Dostawa na telefon

cancelled?

ocenił(a) serial na 9

Serial najprawdopodobniej nie będzie przedłużony na kolejny sezon. Na razie jego status to "in the bubble", a wydaje mi się, że przy innych serialach które wznawiają, nie doczekamy się.

nemezis

W ostatnim odcinku pierwszej serii(na końcu) był pokazany skrót następnego odcinka (wieczór kawalerski Rajiva), więc chyba jednak go przedłużą.

ocenił(a) serial na 8
nastka_3

a kto ci naopowiadał, że to ostatni odcinek pierwszej serii? Będzie jeszcze odcinek 5 maja i 12 maja, oba będą dotyczyć ślubu Rajiva. Co będzie potem, nie wiadomo.

keeveek

Nikt mi nie naopowiadał. Sama sobie ubzdurałam.:p No to czekają mnie jeszcze dwa odcinki. Super.

ocenił(a) serial na 8
nemezis

13 maja poinformowano że 2 serii nie będzie

ocenił(a) serial na 8
lord_miki

masakra :/ The Event też anulowany :/

ocenił(a) serial na 9
lord_miki

beznadziejnie. ten serial naprawdę był dobry...

Hargalaten

szkoda

nastka_3

No szkoda... Miło się go oglądało bo w końcu jakaś inna tematyka na tym CC.

lord_miki

wielka szkoda, serial jest naprawdę super, ale chyba amerykański widz ma inny gust. jedyna nadzieja w tym, że może jakaś inna sieć przejmie prawa do produkcji serialu i zobaczymy jego kontynuacje.

ocenił(a) serial na 9
soundlover

Amerykanom sie nie podoba bo ten serial pokazuje że są naprawde nie wykształceni ...

skyline8

W Polsce kazdy film, serial, artysta pokazuje, ze ludzie są nie wykształceni, szarej masie jednak to nie przeszkadza i wcinają ogłupiającą papkę dalej. Wiec to chyba nie tu jest pies pogrzebany.

ocenił(a) serial na 9
Ellsir

Czy podano oficjalną przyczynę zawieszenia serialu?

ocenił(a) serial na 9
Ruby_in_Gold

Właśnie obejrzałam ostatni odcinek. To zbrodnia że nie będa go dalej kręcić: jest przezabawnym promuje hiduską kulturę, jeden z lepszych jakie widziałam, a tu taka przykra niespodzianka