jak bardzo Wasz praca różniła się od tego co przedstawia serial? wszędzie zadowoleni
pracownicy, cudowny szef i względnie małe ciśnienie na poprawienie wyników sprzedaży :D
fajna bajka ;) ogólnie serial spoko. asha <3
ja pracuję w callcenter (nie mylić z contact centre jak oni pracują) ale klimat jest całkiem podobny
też pracowałam w call center i to wspominam tą pracę jako jedną z najgorszych. 10 minutowa przerwa z odliczaniem co do sekundy, niemiły szef traktujący cię jak małe głupiutkie dziecko, no i nie zapominajmy tych świetnych rozmówek z trenerkami, które nic nie wnosiły ("co się z tb dzieje? masz gorsze wyniki niz wczoraj. czy to przez problemy w domu?" xd) masssakra jakaś. Gdyby atmosfera tam była taka jak w tym serialu zostałabym tam na zawsze! Ach Ted ♥ Asha ♥ Manmeet ♥
Dla mnie praca w callcenter była najgorszą w życiu i w niczym nie przypominała tej z serialu... Na samo wspomnienie ciarki mnie przechodzą... tym większe zaskoczenie, że serial przypadł mi do gustu. Ale jak ktoś wspomniał serial rozgrywa się w contact center -odbieranie telefonów od ludzi jest przyjemniejsze niż wydzwanianie, choć sielanki jak w serialu pewnie też nie ma :P