Przyłączam się do pytania, czy może ktoś jeszcze robi napisy oprócz grupy hatak? bo te 25% to już od świąt jest :(
Na chomiczku jest odcinek z wgranymi napisami, tłumaczenie marne, ale z braku laku.. Da się oglądać :]
Hatak chyba zapadł w sen zimowy..
A udało Ci się bez problemu ściągnąć ten odcinek ? U mnie wcale nie chce się odtworzyć :-(.
Tak, bez problemu ściągnęłam i bez problemu odtwarza na Windows Media Player, w całkiem dobrej jakości. Jeśli ściągnęłaś w formacie avi, też powinien Ci pójść :( Może spróbuj w innym playerze? Powodzenia, warto! :]
Dzięki za wiadomość. No właśnie próbuję odtworzyć w m.in. Windows Media Player i wyskakuje mi komunikat "Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Odtwarzacz może nie obsługiwać tego typu pliku lub kodera-dekodera użytego do skompresowania pliku." w innych też nie działa. Załamka... Jak tego nie obejrzę to chyba zwariuję...
Jeżeli w innych playerach też Ci nie działa, to prawie na pewno powinien pójść na playerze VLC Media Player. Jeżeli go nie masz to radzę jak najszybciej zainstalować, jest genialny, ma opcję naprawiania błędów i uratował mnie nieraz w identycznej sytuacji, jaką Ty teraz masz! Też mi wyskakiwał ten komunikat, więc włączałam film na VLC, ten pytał czy naprawić błędy, kazał czekać kilka minut i film jak nowy! :) Powodzenia, trzymam kciuki.
Gdyby ktoś był zainteresowany samym plikiem z napisami, to przetłumaczyłam je we własnym zakresie i mogę się podzielić. Na użytek domowy, bo moja mama nie chciała już dłużej czekać, więc jest kilka niedoróbek (ze dwa-trzy nieprzetłumaczone zdania, parę literówek), ale jeśli ktoś byłby chętny i skłonny przymknąć oko, to niech pisze:)
P.S. Zaraz tam w sen zimowy, jeszcze parę dni temu było 25%, a teraz już 33%, więc to postęp XD
Hej ja też bym poprosiła o te napisy, sama oglądam po ang. ale mama by popatrzyła a napisów jak nie ma tak nie ma. Więc proszę its_only_me@op.pl :D
Jeżeli to nie problem to ja również zwracam się uprzejmie z prośbą o podesłanie pliku z napisami do odcinka świątecznego - czombersanok@gmail.com
To oczekiwanie na napisy już trwa stanowczo zbyt długo.
napisy można znaleźć na tej stronie - http://subtitlesbank.com/pl/subtitles/movieid-183992/ :) Polecam!