Niestety zostały chyba już 2 (?) odcinki do obejrzenia w telewizji, dlatego mam pytanie. Czy jest
dostępny gdzieś w internecie sezon 3 z lektorem? Razem z mamą, siostrą czekamy na te
poniedziałki i wszystkie siadamy, oglądamy, dlatego zależy mi na znalezieniu jednak tego sezonu z
lektorem :)) z racji tego, że zawsze krząta się gdzieś moja 2 letnia siostra, której za specjalnie sam
serial nie interesuje :) dziękuje z góry za odpowiedzi :*:*
Hej, wydaje mi się że niestety z lektorem w necie tego nie zobaczysz... Trzeba będzie czekać na emisję w TV aby móc zobaczyć z lektorem. Natomiast z napisami do odcinków trzeciego sezonu jak najbardziej się da ;) Pozdrawiam (M.T)
Niestety chyba się nie pojawi :( TVP ogłosiła już jesienną ramówkę, w której... brakuje Downton Abbey a poniedziałkowe pasmo kradnie Homeland.
Bardzo smutna wiadomość. Może wiosną się doczekamy...
Pozostaje czekać na angielską premierę 4 sezonu
Możemy mieć nadzieję na następną wiosnę z 3 i 4 sezonem DA, ale chyba wyniki oglądalności odstraszyły TVP od zakupu i postanowili spróbować kolejnego hitu, licząc, że się opłaci. Z drugiej strony zapominają, ze jak puścili już dwa sezony to udało im się uzyskać pewną stałą widownię, która chciałaby dalszego ciągu i wypadałoby o tym pomyśleć. Poza tym 3 sezon The Walking Dead, które było wyświetlane w soboty dość późno, kupili, więc jest to dziwne.
Ale TWD też miało sezonową przerwę, właśnie na wiosnę, kiedy emitowano Downton Abbey (oczywiście w całkiem inny dzień i o innej porze). Pewnie dystrybutor zażyczył sobie niezłej kwoty za wyemitowanie trzeciego sezonu w TVP1 tak szybko, więc stacja postanowiła zrobić sobie przerwę, kupiła Homeland (genialne zresztą) od FOX Polska (taniej) i ma na sezon jesienny kolejny dobry serial.
A na 4 sezon DA nie liczyłbym tak szybko w TVP1 :P
Pomarzyć zawsze można o powtórce poniedziałkowych wieczorów :) I tak dobrze, że dociągnęli drugi sezon do końca, bo TVP ma tendencję do przerywania w połowie bez poinformowania i podania przyczyny, tylko dlatego, że brakuje im miejsca w ramówce. A co do Homeland, nie mam nic przeciwko, właśnie chciałam obejrzeć, co prawda raczej nadrobić dwa sezony przed premierą trzeciego, więc na TVP1 pewnie tylko zacznę, ale zawsze miło, że coś trafiło na antenę publicznej wcześniej niż 5 lat po premierze ;)
Szczerze powiedziawszy, to marzyło mi się Homeland na Jedynce (lub w Dwójce). Genialny serial, polecam :)
DA wraca na wiosnę :) http://www.press.pl/m/newsy/telewizja/pokaz/43486,TVP-nie-%20rezygnuje-z-seriali -Homeland-i-Downton-Abbey
Będzie okazja do spokojnej powtórki.
Tylko, że jeżeli nie masz konta to po naciśnięciu napisu "Oglądaj film online" musisz nacisnąć napis "Close" zamiast "oglądaj film" no i musisz poczekać aż się naładuję :)
W Internecie na pewno się da zobaczyć - gdzieś. Użytkownikowi/użytkowniczce chodziło, czy pokażą ten sezon w telewizji.
Tam wyżej ty odpowiadałeś do LoveKills, która odpowiadała do Somerset_2 i tu by się zgadzało, bo tam było pytanie o TVP. Ale potem odpowiedziałeś do Film_web1, która odpowiadała do Giedrys, która pytała o net.
wpisz -najlepsze seriale online- do wyszukiwarki,wszystkie sezony i odcinki,pozdrawiam
Ja jestem w ciężkim szoku. Weekend temu na gryzoniu było tego mase. Teraz nie ma nic. Na moich oczach zniknął jeden z odtwarzaczy na jednej ze stron. Pomijam żałosny wyskok i.i tv z kontami prem..ium (kropki są specjalnie).
też szukam dla mamy 3 sezonu z lektorem w necie, ale z tego co widzę to nigdzie nie ma...
co do chom i kuj to myślę że dopiero jak się ściągnie 0.8GB okaże się że lektora nie ma :<
jakby ktoś miał działający link z lektorem to zapraszam :)