W 2 noce obejrzalam caly sezon! Naprawde warto! wiecej emocji,wiecej intryg i ciekawsze
watki!
http://www.filmweb.pl/serial/Gran+Hotel-2011-630096/discussion/ODCINKI+Z+NAPISAM I+PL,1976291 tu sa linki :)
Milo mi ! widocznie w Polsce nie jest tak popularny jak DA,ale naprawde warto..
"wiecej emocji,wiecej intryg i ciekawsze watki!"
Dla połowy ludzi tutaj Downton Abbey już i tak za bardzo przypomina latynoskie telenowele.
Co kto lubi,co do DA moim zdaniem az tak bardzo nie przypomina telenoweli latynoskiej...Co do Gran Hotel..to juz inny klimat,raczej sensacyjno-kryminalno-kostiumowy,i co najwazniejsze watek milosny pokazany tak ciekawie...
Ja też dziękuję, bo po Twoim wpisie zainteresowałam się Gran Hotelem. Inny niż Downton, ale też b.dobry. Jeszcze nie skończyłam 1 sezonu, czekam na napisy do 9 odcinka.
Pozdrawiam.
Na napisy do 2 sezonu trzeba poczekać aż wyjdzie DVD z 2 sezonem. Gran Hotel wciągnął mnie równie bardzo co Internat - obejrzałam cały sezon w 24 h - Polecam:)
Nie ma za co!! Ciesze sie ze Wam sie podoba! Mnie tez tak bardzo wciagnal ze chyba czekajac na nowy sezon obejrze jeszcze raz... :) pozdrawiam!
Póki co oglądam 4 odc. Zaczął się fajnie, ale muszę przyznać, że rozczarowało mnie zejście w stronę horrorów z czymś nadprzyrodzonym. Nie zrażam się jednak, bo za dużo tajemnic. Zobaczę co dalej i zdam relację. Trochę odcinków jest.
Czy to jest serial o nastolatkach?! chyba w szkole czy wlasnie w internacie? to wlasnie mnie odraza,nigdy nie lubilam takich seriali...
Młodzież w internacie, który dawniej był sierocińcem. Tajemnica zaginięcia dzieci i dorosłych. Tajemnice rodzinne etc. I potwór z lasu.To, że z młodzieżą to ok. Ja nie lubię właśnie niczego o UFO, duchach etc. Może mi się tylko źle wydaje. W każdym razie zaciekawił mnie na tyle, że pooglądam :D
O dzieki! Jest jeszcze jeden El Barco,zastanawiam sie ktory z nim mam zaczac:)
Chcialam tylko zobaczyc Mario Casas w immym filmie niz tres metros sobre el cielo :)
Ja El Internado bardzo polecam. Niby jest to serial o młodzieży (choć nie tylko, nauczyciele i pracownicy mają bardzo ciekawe wątki), to nie jest to serial o młodzieży jak w Ameryce... Na początku może się wydawać trochę nudny, ale od 3 sezonu jest po prostu świetny, gdy bohaterowie zaczynają bardziej wgłębiać się w tajemnice... Aj, żałuję, że już mam ten serial za sobą xD
Co to El Barco to właśnie zaczęłam oglądać i jestem na 6 odcinku. Jak na razie mi się podoba dosyć, ale mam nadzieję, że będzie tak jak z Internatem, że się bardzo serial rozwinie.
I jeszcze co do Gran Hotel - byłam bardzo zaskoczona końcówką pierwszego sezonu... Teraz czekam z niecierpliwością na napisy do drugiego sezonu :)
Ja w połowie trzeciego sezonu i jest MEGA!!! A nadprzyrodzone rzeczy póki co znikome. Jak oglądam w nocy to nawet momentami się boję ;) Gdy skończę to na pewno zerknę na El Barco. Btw wszystkie odc El Internado na Y T w playliście :)