PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595770}

Downton Abbey

2010 - 2015
8,2 39 tys. ocen
8,2 10 1 38628
7,7 9 krytyków
Downton Abbey
powrót do forum serialu Downton Abbey

Hej:)

NIe ogarnęłam momentu, w którym ta dwójka się pogodziła. Był pogrzeb Lavinii, Matthew powiedział, że są przeklęci i to przez nich umarła, a w następnym odcinku mówią o własnym ślubie O.o . Coś mi ewidentnie umknęło, proszę o wytłumaczenie :)))

adazofia

Szczerze mówiąc, to mnie też zdziwiło, że w pierwszym odcinku trzeciego sezonu oni ślub planują. Więc albo mi też to umknęło albo nie było takiego momentu :)

ocenił(a) serial na 7
adazofia

pogodzili się w świątecznym odcinku specjalnym po II sezonie

paulettka_26

a ten odcinek jest gdzieś dostępny?

ocenił(a) serial na 7
parowczak123

Na chomiczku (zdrabniam, bo inaczej nie da się tego napisać), u użytkownika Enn1a. Odcinek świetny i dłuższy niż reszta. I nawet jeśli przeciwnicy i anty-fani wątku Mary/Matthew mnie zakrzyczą to powiem co myślę: tam są najpiękniejsze oświadczyny filmowo/serialowe na świecie <3
Zachęcam i pozdrawiam!

parowczak123

Można go też obejrzeć online z napisami ;)

ocenił(a) serial na 9
parowczak123

odcinki wszystkie wszystkich sezonów są dostępne na kinomaniak. tv
z polskimi napisami dobra jakość

ocenił(a) serial na 8
RyksaMedlin

pokusiłam się i dostałam wirusa - Welcome to nginx!
Także przestrzegam...

ocenił(a) serial na 7
paulettka_26

A jednak! Wiedziałam, że coś nie tak :)) Dzięki za odpowiedzi! Zaraz się zabieram za oglądanie :))) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
adazofia

Przepraszam za straszliwą pomyłkę, prawidłowy link tu:

Enna1a:
http://chom ikuj.pl/Enna1a/SERIAL/DOWNTON+ABBEY/sezon+3

adazofia

Też się nad tym zastanawiałam, przyszło mi na myśl, że może Iain Glen grający Sir Richarda Carlisle'a zrezygnował z udziału w serialu, bo mogło mu to kolidować z pracą w "Grze o tron". Dlatego musieliby zakończyć wątek jego i Mary. Nie sprawdziłam tego jednak.

O odcinku świątecznym nie słyszałam, ale na pewno obejrzę:).

ocenił(a) serial na 9
mirka_42

Tak, oświadczyny w odcinku świątecznym oświadczyny były boskie. Najlepsza była mina Mary; miała twarz małej, zachwyconej dziewczynki, przed którą stoi wróżka i przemienia ją w księżniczkę ; ). Cudnie zagrane przez Michelle Dockery.

mirka_42

Odcinek świąteczny jest świetny :) Mam nadzieje, że ten co będzie jutro, będzie jeszcze lepszy.