PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595770}

Downton Abbey

2010 - 2015
8,2 38 tys. ocen
8,2 10 1 38421
7,6 7 krytyków
Downton Abbey
powrót do forum serialu Downton Abbey

Maggie Smith

ocenił(a) serial na 9

Maggie Smith jako hrabina Grantham dosłownie BOSKA!!! ale jest co "zagrać" ! to połączenie angielskiego konserwatyzmu i całkiem " nowoczesne " podejście do niektórych spraw...i ta kreatywność starszej damy...świetna rola! jestem pod duuużym wrażeniem! a w ogóle serial świetny!

ocenił(a) serial na 10
hanezob

popieram całkowicie, jest GENIALNA!!! aż brak słów, uwielbiam scenę kiedy się tak szczerze i z ogromnym przejęciem i wręcz zbulwersowana dziwi "co to jest weekend?", scenarzyści bardzo dobrze też napisali jej postać jest bardzo autentyczna, a Maggie ją świetnie gra

agnessa

Maggie wszystko by świetnie zagrała, bo jest wspaniałą aktorką ;) Ale chyba nikt by hrabiny Grantham tak nie zagrał jak ona ;)

agnessa

Jestem co prawda na pierwszym sezonie dopiero, ale właśnie dla samej Maggie Smith na pewno pochłonę szybko wszystkie sezony. Te jej "co to jest weekend" to po prostu perełka :) niesamowita aktorka!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
ana_filmweb

Prawdę powiedziawszy w piątym sezonie to już tylko ona ciągnie ten serial w górę. "Granny" ciągle w formie, ale trzeba też przyznać, że jej postać jest świetnie rozpisana

ocenił(a) serial na 10
hanezob

Zgadzam się. Maggie jest Genialna , filmy z jej udziałem są wspaniałe uwielbiam ją jako aktorke i osobę. Rola hrabiny pokazuje nam jak dobrą jest aktorką , swietna scena gdy rozmawia przez telefon . Moim zdaniem DA bez Maggie Smith nie był by taki wyrazisty i oczekiwany .

hanezob

Absolutnie się zgadzam, postać jest świetna i cudnie zagrana! Ten jej akcent i wyraźne "szzzz" - boska bez dwóch zdań! Chyba za jakiś czas obejrzę sobie DA od początku i od początku będę oglądać Granny ze szczególna uwagą :)