Maggie Smith jako hrabina Grantham dosłownie BOSKA!!! ale jest co "zagrać" ! to połączenie angielskiego konserwatyzmu i całkiem " nowoczesne " podejście do niektórych spraw...i ta kreatywność starszej damy...świetna rola! jestem pod duuużym wrażeniem! a w ogóle serial świetny!
popieram całkowicie, jest GENIALNA!!! aż brak słów, uwielbiam scenę kiedy się tak szczerze i z ogromnym przejęciem i wręcz zbulwersowana dziwi "co to jest weekend?", scenarzyści bardzo dobrze też napisali jej postać jest bardzo autentyczna, a Maggie ją świetnie gra
Maggie wszystko by świetnie zagrała, bo jest wspaniałą aktorką ;) Ale chyba nikt by hrabiny Grantham tak nie zagrał jak ona ;)
Jestem co prawda na pierwszym sezonie dopiero, ale właśnie dla samej Maggie Smith na pewno pochłonę szybko wszystkie sezony. Te jej "co to jest weekend" to po prostu perełka :) niesamowita aktorka!!!!!!
Prawdę powiedziawszy w piątym sezonie to już tylko ona ciągnie ten serial w górę. "Granny" ciągle w formie, ale trzeba też przyznać, że jej postać jest świetnie rozpisana
Zgadzam się. Maggie jest Genialna , filmy z jej udziałem są wspaniałe uwielbiam ją jako aktorke i osobę. Rola hrabiny pokazuje nam jak dobrą jest aktorką , swietna scena gdy rozmawia przez telefon . Moim zdaniem DA bez Maggie Smith nie był by taki wyrazisty i oczekiwany .