Witam mam pytanie czy warto oglądać ten srial? Ostatnie zobaczyłem na stronce ze serial notuje bardzo dobrą oglądalność dlatego pytam. I prosze powiedzieć jaki jest czy jest w nim akcja czy może watki miłosne i ogolnie czy duzo sie dzieje. Z gory dziekuje
Też się nad tym niedawno zastanawiałam. Ale jestem pewna że warto. Pierwszy odcinek - były 3 podejścia. Ale już kolejne oglądałam z prawdziwym entuzjazmem. Wątek miłosny, jest, rzecz jasna :) To on na początku mnie wciągnął :)
Mogę jeszcze dodać - są intrygi, przepyszne knowania. I podoba się mnie samej także to, że świat jest pokazany zarówno z perspektywy panów jak i służby.
Serial jest świetny. Pięknie przygotowany, z dobrą grą aktorów, ciekawymi postaciami, nieźle poplątanymi wątkami i intrygami. Daleko mu od akcji amerykańskiej a ma w sobie tyle emocji, że często przejmuję się bardzo :)
Mi osobiście bardzo się podoba. Sama z siebie nigdy nie oglądałam seriali, ale dwa lata temu obejrzałam LOSTów, Six Feet Under i w końcu doszłam do DA. Nie jest to serial który przykuje cię do komputera na pół dnia ale na trzy odcinki owszem. Jest jak słone paluszki które po skńczeniu całej paczki męczą ale gdy zjesz połowę jest dobrze.
To jeden z tych seriali który możesz ocenić już po jednym odcinku. Obejrzyj więc jeden i się przekonasz. Na pewno nie jest to film akcji ale ja się nie nudzę, najlepsze są smaczki i typowy angielski humor.
"To jeden z tych seriali który możesz ocenić już po jednym odcinku" . Po wczorajszym seansie 1 odcinka 1 sezonu wystawiłem ocenę 5/10 za ten odcinek czyli rozumiem że już mogę resztę sobie darować? Nie zachwyciło mnie w nim nic a nic. To nie oznacza że innym się nie musi podobać, ale mi jakoś nie popasował.
Tak możesz sobie odpuścić bo skoro po jednym odcinku nie poczułeś klimatu i stylu to nie ma sensu oglądać dalej.
Od pierwszego odcinka mi się spodobał, chociaż nie oglądam żadnych seriali (poza tym) Postacie są świetnie skonstruowane, wielowymiarowe. Intrygi niesamowite, wiele zaskakujących sytuacji. Polecam!