PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595770}

Downton Abbey

2010 - 2015
8,2 39 tys. ocen
8,2 10 1 38606
7,7 9 krytyków
Downton Abbey
powrót do forum serialu Downton Abbey

Warto zacząć oglądać ten serial? Jest na mojej liście do obejrzenia i teraz mam chęć go zacząć.

yolo17

Jeśli lubisz seriale historyczne, to owszem, warto :) Osobiście jestem zakochana w Downton Abbey :)

ocenił(a) serial na 10
yolo17

Gorąco /wraz z żoną/polecamy!

yolo17

z początku bardzo przyjemny serial kostiumowy o życiu arystokracji początku XX wieku przy zmianach społecznych i wojnie w tle. Z każdym kolejnym sezonem coraz większa telenowela ... ale ogólnie, mimo tej "telenowaletości", polecam.

ocenił(a) serial na 10
yolo17

Ja tez slyszlam, ze robi sie coraz gorszy, ale uznalam, ze sama to ocenie. Czasami niektore rzeczy w serialach sa slabe, ale
calosc nadal jest w porzadku. Zaczelam pierwszy sezon i tak mnie wciagnelo, ze obejrzalam 4 odcinki z 7 pod rzad. Ogolem zapowiada sie super, mozna polubic niektorych bohaterow, a innych wrecz przeciwnie, ale dzieki temu jest ciekawie. Jesli zaczniesz
ogladac to nie czytaj, jaki aktor/aktorka wciela sie w dana postac, bo kolo imion bohaterow sa nazwiska.
Zaspoilerowano mi! Sama kiedys na youtube trafilam na filmki zwiazane z serialem i juz shippuje niektorym
parom.
Na Twoim miejscu obejrzalabym chociaz 1 sezon :D