Downton Abbey

2010 - 2015
8,2 39 tys. ocen
8,2 10 1 39002
7,9 9 krytyków
Downton Abbey
powrót do forum serialu Downton Abbey

obejrzalam 4 odcinki i bardzo nudny wydaje mi sie jak narazie. A jakas wybredna nie jestem. Lubie seriale i podobalo mi sie wiele. Gra o Tron, Pamietniki Vampirow, Tudorowie, Kompania braci, Chirurdzy, DR House, nawet Mode na sukces moge spokojnie ogladac :) (procz polskich serialow, tych nie ogladam oprocz Kipskich od czasu do czasu :) Nie podoba mi sie tez wiele seriali ale tam sa oceny slabsze wiec juz rzeczywiscie rzecz gustu.
Ale tutaj? Uwielbiam kostiumowe filmy, uwielbiam historyczne. Serial ma super oceny i opinie.

Wiec dlaczego Downton wydaje mi sie taki nudny i bez zadnego watku konkretnego. Czy musze obejrzec wiecej odcinkow? Czy wam podobal sie od pierwszego odcinka. BArdzo prosze o wasze opnie co o tym sadzicie i czy serial podobal sie od pierwszego odcinka. Pozdrawiam.

laluna123

Mnie serial wciągnął dopiero po paru odcinkach więc spróbuj obejrzeć chociaż pierwszy sezon do końca :)

Redcoat_A

Dziekuje :) wiec poogladam i dam znac.

laluna123

Jak po 4 odcinkach nie rozumiesz tego serialu to daj sobie spokój.
Konkretny wątek pojawia się właściwie od razu.
Dla mnie serial jest absolutnie świetny.
Moda na sukces i Kiepscy ..lol...... faktycznie jesteś niewybredna,

ocenił(a) serial na 10
laluna123

Hej :) Mnie ten serial wciągnął od pierwszych 5 minut. Czekam z utęsknieniem na kolejny sezon. Możenakurat Tobie nie podszedł. Klimat DA jest dość specyficzny. W każdym razie dla mnie majstersztyk. Obejrzyj może jeszcze 5 odcinek. Jak nie przejdzie to daj sobie spokój ;).

Iri88

Dzieki. Chyba dam mu szanse. :) Obejrze jeszcze ze 2 odcinki i dam znac. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
laluna123

Mnie wciągnął po 2-3 odcinkach i teraz jestem fanką. Jeśli jednak po większej ilości nie wciągnęłaś się to odpuściłabym. Jak już ktoś wcześniej napisał- tam raczej od początku łapie się o co chodzi. Wydaje mi się, że albo od razu czuje się 'smaczek' DA albo nie :)