PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Co sądzicie o drugim odcinku najnowszej serii? (uwaga, jeśli tytuł jeszcze cię nie odstraszył, to ostrzegam, że tutaj rozmawiamy o nowym odcinku, który nie każdy oglądał, więc jeśli nie chcesz sobie popsuć zabawy, to lepiej nie czytaj dalej :> Ew. czytaj, ale potem nie narzekaj).
Ja powiem, ze choć mogło być lepiej, to przynajmniej był lepszy od pierwszego. Fajny był wątek z tym gotowaniem, naprawdę się uśmiałam. No i dobrze, że nie bierze znowu vicodinu, chociaż wątek z halucynacjami był całkiem, całkiem :>. No i mam nadzieję, że zgodnie z obietnicami, wyjaśni się w kolejnych odcinkach śmierć Kutnera.

ocenił(a) serial na 10
zuzka_9

Ech póki co 6 sezon mnie zawodzi. Nie rozumiem po co zrobili 2 razy dłuższy pierwszy odcinek. Można by z niego zrobić film fabularny, a nie epizod serialu, bo zupełnie sie nie wpisuje w jego konwencję, jest jakiś sztuczny i bardzo niewiarygodny (nagłe ozdrowienie w jednej chwili dwóch osób). 2 odcinek też jakiś chaotyczny. Nie mogę sobie wyobrazić, żeby facet zwolnił swoją dziewczynę. Choć może Amerykanie tacy są, nie mnie oceniać.

ocenił(a) serial na 8
They_shoot_horses_dont_t

drugi odcinek byl lepszy niz pierwszy ale to nie to. Caly czas gadali wkolko tylko o tym zwiazku 13 i Formana. Wogole na koniec jak rozmawial z 13 to bylam pewna ze powie ze zalezy mu na niej i dlatego rezygnuje a tu taki joke....;/ watek z gotowaniem rzeczywiscie super ale to chyba jedyny plus odcinka;/

ocenił(a) serial na 10
zuzka_9

oglądaliście "Lot nad Kukułczym Gniazdem" z Jackiem Nicholsonem?
NIE?
To zobaczcie... pierwszy odcinek szóstej serii house'a to jedna wielka
parodia znakomitego filmu :P

ocenił(a) serial na 9
pablogamer09

To ty chyba też nie oglądałeś "Lotu..." skoro tak twierdzisz.

ocenił(a) serial na 10
Juby_

Parodia? Jeno kilka nawiązań. Np. House zakładający czapkę.

zuzka_9

Uważam 3 pierwsze odcinki (o idioci...) za bardzo dobre:) Nie umywają się do "House's head" ale są... po prostu dobre. Nie będę tutaj prowadził długich wywodów; świetny pomysł, uważam, na odcinek 1-2. Taki... inny, brakowało mi go. Odcinek 3 również wpasował się w mój gust, był taki, jaki obawiałem się, że sezon 6 nie będzie.
9/10 za serial było jednak sprawiedliwą notą.

Enquaess

Mi się podobają najbardziej odcinki w stylu "Autopsy", "Histories", "Spin",
"You dont want to know". To są prawdziwwe medyczne perełki, w których jest
dużo cynizmu Housa jak zwykle, ale jednak przypadek medyczny nie schodzi na
drugi, trzeci plan. W Houses Head i Wilsons Heart pęcherzyk powietrza u
kierowcy i zatrucie amantydyną u Amber na kolana mnie nie rzuciły. Pierwszy
odcinek 6 sezonu to klisz kilku różnych motywów o psychiatryku,
szczególnie o tym gościu, który chciał latać. Ale to tylko moja opinia.