Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 504 tys. ocen
8,2 10 1 503538
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Admini strony wzięli się do roboty w zwalczaniu wojny na FW. Kasują kąta z IP, które pozakładali idioci psując ranking TOP100 filmów, a i przy tym odeszło House'owi prawie tysiąc głosów, a średnia (zarówno arytmetyczna jak i ta druga) podskoczyły niemal o 0,2. "Dr House", którego uważam za najlepszy serial w TV po prawie roku nieobecności wraca na najwyższe miejsce podium (w pełni zasłużone). ;)

I co wy na to prowokatorzy i ci, którzy spowodowali tak wielki spadek House'a (na 4 miejsce)? :P

ocenił(a) serial na 8
Juby_

Właśnie się zastanawiałam, co się porobiło w rankingu, ze niektóre seriale podskoczyły o ponad 200 miejsc. To wszystko wyjaśnia:)
I cieszę się bardzo z pierwszego miejsca doktora:)

Juby_

Tylko, że House i Przyjaciele są razem na pierwszym miejscu:) Ale to jakaś mała pomyłka pewnie, dzisiaj wchodzę na wszystkie filmy/seriale i głosy zostały usunięte we wszystkich produkcjach, oczywiście te "złe" głosy. Wczoraj taki Ojciec Chrzestny miał 46500 głosów, dzisiaj ma 44500 głosów. Z innymi jest tak samo! W końcu coś zaczęło się zmieniać!!!

ocenił(a) serial na 5
Juby_

Może i najpopularniejsz, ale nna pewno nie najlepszy :P To tyle jeśli chodzi o ten TOP 100

ocenił(a) serial na 10
Juby_

Już nie jest House i przyjaciele na 1 miejscu. Spadł do 3...

ocenił(a) serial na 8
Juby_

Coś za szybko się to zmienia ;p Teraz Gerg znowu 1
Gratuluję za dobry wybór - według mnie jest to najlepszy serial jaki oglądałem i cieszę się z jego 1szego miejsca

Juby_

Ja tam stawiam Dr House wysoką notę, choć ostatnio wolę "Flash Forward". Bardzo mi sie podoba 6 sezon "MD House"- taki odmieniony House jest intrygujący.

ocenił(a) serial na 10
Juby_

Faktycznie już na 1...ale to dobra wiadomość i mam nadzieję, że przynajmniej przez jakiś czas tak zostanie

ocenił(a) serial na 9
emils

Ja osobiscie House'a tez wysoko oceniam ale jednak wole Dextera ktory jest u mnie serialem nr 1. House'a stawiam na drugim miejscu zaraz po Dexterze. Wiec mimo wszystko i tak sie ciesze ze House wskoczyl na 1 miejsce.

Dexter_2465

Po ostatecznym czyszczeniu z "sztucznych kont" House ma średnią 9,00 i mocne pierwsze miejsce, praktycznie nie do przebicia. ;)

ocenił(a) serial na 10
Juby_

Również się zgadzam, że Dr House ma zasłużone top1. Serial jest świetny.

kamil_morawski1

Ha ha ha! Znowu się zaczęło. Średnia House'a spada z każdym głosem coraz niżej, już nie mówiąc co się dzieje w środku rankingu. Ten ranking chyba nigdy nie przestanie być manipulowany przez konta widma idiotów.

ocenił(a) serial na 9
Juby_

ludzie, dajmy sobie z tym spokój, chyba nie liczy się dla was to, co np. ja uważam za top1... to bez różnicy, ważne co wy lubicie, bo to właśnie oglądacie... wiem, że dla wielu jest to ważne, jednak Filmweb jest kolejną ofiarą tak jak nasza-klasa pustych ludzi z mnóstwem wolnego czasu do wypełnienia....

cieszę się mimo wszystko, że administratorzy się biorą za takie rzeczy!

ocenił(a) serial na 1
Juby_

a może po prostu serial zszedł na psy, lub fani oglądneli lepsze seriale i zamiast 10/10 dali 9/10

aldo_apacz

Chyba nie, bo liczba głosów ciągle się zwiększa, a średnia maleje. Zresztą dam ci inny przykład - Dragon Ball Z spadł po kasowaniu "kont widm" na 60 miejsce listy, a które ma teraz?

Juby_

Serial jest do kitu i tyle, nie ma co tego ukrywać

ocenił(a) serial na 10
pmp2811

Sam jesteś do kitu. To że nie potrafisz zajarzyć prostych zagadnień medycznych to nie nasza wina

Joker_27

zajarzyć ? a co w tym trudnego ? Ty zapewne nie wiesz nawet co to jest nanosekunda

ocenił(a) serial na 9
pmp2811

tia, bardzo ambitnie...

<za krótki> <za krótki>