PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

że Cameron odejdzie z serialu może zobaczymy ją kiedyś gościnnie ja ją wolałem ją niż Tauba i 13-tkę którzy z powrotem wrócili eh czyżby już nie mieli pomysł na serial i wracają co rusz do tych samych postaci już bym wolał dwójkę nowych ludzi niż 13-tkę i nochala! a co do Cameron podobało mi się jej pożegnanie z hosuem i to co mu powiedziała w 100% miała rację

Standziak

kolego, to jest spoiler tego co będzie w odcinku 7 sezonu 6. Mi spoileru nie zrobiłeś, ale są może inni którzy nie oglądali, a to przeczytają.

ocenił(a) serial na 8
kirst88

dobrze ze tej glupiej baby nie bedzie. i O! Taub dobrze że wrócił. Cameron to postać przy której miałem odruchy wymiotne... słodka idiotka majaca w glowie próchno a swiat naprawiac chce ;]

ocenił(a) serial na 9
MastaBlasta

"słodka idiotka majaca w glowie próchno a swiat naprawiac chce" a to ci inteligentne stwierdzenie ;000

ocenił(a) serial na 10
Standziak

szkoda że Cameron odeszła, ale pożegnanie z Housem było świetne:)tak nie lubię tego "nochala" a on wrócił;/ przynajmniej 13-tka też wróciła:)
strasznie mieszają w tym serialu, wiec może i Cameron wróci za jakiś czas...

ocenił(a) serial na 9
p_marzena

Cameron raczej nie wroci chyba ze gościnnie na chwilę. Ja tam wolę Tauba niż 13 aczkolwiek nie podoba mi się, że oni znowu są w serialu. Dobrze, że jeszcze jest Chase i Foreman ze starej ekipipy ;]

użytkownik usunięty
doroti

to żaden spoiler, bo odcinek miał emisję wczoraj, więc...
ja także żałuję, że Jen odeszła z serialu :( smutna była końcowa scena odcinka TEAMWORK...
zapraszam na mój blog z recenzjami odcinków 6 sezonu, gdyby ktoś miał chęć poczytać...

pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9

Faktycznie, to żaden spoiler dla osoby, która tego odcinka jeszcze nie widziała.

użytkownik usunięty
grzegorz_021

jeśli odcinek został wyemitowany, to nie jest to już spoiler...
poza tym jeśli nie chcesz wiedzieć co się wydarzy, to nie wchodź na forum i w temat, który może dotyczyć przyszłości serialu...

pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9

madzia, myślisz czasami? niby jak to ktoś miał zrobić jeśli owa informacja jest zawarta w tytule tematu?

ocenił(a) serial na 9

W ten temat nawet nie musiałem wchodzić, wystarczyło, że przeczytałem nagłówek i już domyśliłem się co będzie w odcinku, którego jeszcze nie widziałem.

"jeśli odcinek został wyemitowany, to nie jest to już spoiler..."

Jeżeli ktoś go jeszcze nie widział, to dla Niego, to jest spoiler.

ocenił(a) serial na 8
Standziak

to po co wchodzić na TUTAJ przed obejrzeniem odcinka ja zawsze wchodzę po zobaczyć co ludzie piszą na temat odcinka który właśnie obejrzałem, a jak już mowa o spoilerze to już od dłuższego czasu mówiono że Carmen odejdzie z serialu a skoro wchodzisz tuż przed obejrzeniem odcinka to się domyślam że albo jesteś tak ciekawy że nie możesz wejść po seansie albo jesteś fanem serialu a skoro jesteś fanem to na pewno CI się obiło jej odejście. dla mnie to nie spoiler bo napisałem go po seansie i obejrzeniu odcinka napisałem go na tyle późno, że wszyscy mieli dostęp do polskich napisów moja rada w dniu premiery odcinka lepiej wchodzić po seansie

ocenił(a) serial na 8
Standziak

sprostowanie chodziło mi oczywiście o Cameron