że Cameron odejdzie z serialu może zobaczymy ją kiedyś gościnnie ja ją wolałem ją niż Tauba i 13-tkę którzy z powrotem wrócili eh czyżby już nie mieli pomysł na serial i wracają co rusz do tych samych postaci już bym wolał dwójkę nowych ludzi niż 13-tkę i nochala! a co do Cameron podobało mi się jej pożegnanie z hosuem i to co mu powiedziała w 100% miała rację
kolego, to jest spoiler tego co będzie w odcinku 7 sezonu 6. Mi spoileru nie zrobiłeś, ale są może inni którzy nie oglądali, a to przeczytają.
dobrze ze tej glupiej baby nie bedzie. i O! Taub dobrze że wrócił. Cameron to postać przy której miałem odruchy wymiotne... słodka idiotka majaca w glowie próchno a swiat naprawiac chce ;]
"słodka idiotka majaca w glowie próchno a swiat naprawiac chce" a to ci inteligentne stwierdzenie ;000
szkoda że Cameron odeszła, ale pożegnanie z Housem było świetne:)tak nie lubię tego "nochala" a on wrócił;/ przynajmniej 13-tka też wróciła:)
strasznie mieszają w tym serialu, wiec może i Cameron wróci za jakiś czas...
Cameron raczej nie wroci chyba ze gościnnie na chwilę. Ja tam wolę Tauba niż 13 aczkolwiek nie podoba mi się, że oni znowu są w serialu. Dobrze, że jeszcze jest Chase i Foreman ze starej ekipipy ;]
to żaden spoiler, bo odcinek miał emisję wczoraj, więc...
ja także żałuję, że Jen odeszła z serialu :( smutna była końcowa scena odcinka TEAMWORK...
zapraszam na mój blog z recenzjami odcinków 6 sezonu, gdyby ktoś miał chęć poczytać...
pozdrawiam :)
Faktycznie, to żaden spoiler dla osoby, która tego odcinka jeszcze nie widziała.
jeśli odcinek został wyemitowany, to nie jest to już spoiler...
poza tym jeśli nie chcesz wiedzieć co się wydarzy, to nie wchodź na forum i w temat, który może dotyczyć przyszłości serialu...
pozdrawiam :)
madzia, myślisz czasami? niby jak to ktoś miał zrobić jeśli owa informacja jest zawarta w tytule tematu?
W ten temat nawet nie musiałem wchodzić, wystarczyło, że przeczytałem nagłówek i już domyśliłem się co będzie w odcinku, którego jeszcze nie widziałem.
"jeśli odcinek został wyemitowany, to nie jest to już spoiler..."
Jeżeli ktoś go jeszcze nie widział, to dla Niego, to jest spoiler.
to po co wchodzić na TUTAJ przed obejrzeniem odcinka ja zawsze wchodzę po zobaczyć co ludzie piszą na temat odcinka który właśnie obejrzałem, a jak już mowa o spoilerze to już od dłuższego czasu mówiono że Carmen odejdzie z serialu a skoro wchodzisz tuż przed obejrzeniem odcinka to się domyślam że albo jesteś tak ciekawy że nie możesz wejść po seansie albo jesteś fanem serialu a skoro jesteś fanem to na pewno CI się obiło jej odejście. dla mnie to nie spoiler bo napisałem go po seansie i obejrzeniu odcinka napisałem go na tyle późno, że wszyscy mieli dostęp do polskich napisów moja rada w dniu premiery odcinka lepiej wchodzić po seansie