PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497992
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Nie wie ktoś czy "wróci" stary zespół Dr House'a. Chciałabym, żeby był taki jak kiedyś, a tutaj właśnie zauważyłam, że aktorzy, grający nowych lekarzy występują gościnnie. Brakuje mi Chase'a, Cameron i Foreman'a i moim zdaniem powinno się im poświęcić więcej uwagi niż średnio 2 minuty w ciągu odcinka. Nowi mi działają na nerwy.

ocenił(a) serial na 10
Mino

Mi również nie podoba się ta zmiana. Zdecydowanie wolałam wcześniejszy zespół, chociaż te sceny w których House "rekrutuje" nowy zespół są nawet fajne :) Ci nowi lekarze wydają się być słabsi od swoich poprzedników pod względem wiedzy medycznej (przynajmniej mi).

ocenił(a) serial na 10
Mino

nie oglądam co prawda sezonu w któym ich nie ma (oglądam aktualnie 3)
ale będzie mi ich brakowało ;))

Mino

W 4 sezonie "stara ekipa" istotnie nie rozdaje kart, ale Forman już na początku wrócił do zespołu House'a; na innych zasadach, ale wrócił.

W 5 sezonie są odcinki, w których "stara ekipa" sporo znaczy - zwłaszcza Cameron i Forman. Np. W jednym epizodzie Cameron zastąpiła Cuddy, a więc rządziła;). Sporo jest też o życiu uczuciowym Formana.
Też wolałamym by dawny zespół dalej razem pracował, ale w serialu jak w życiu - staż się kończy.
Pozdr.