PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498231
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Ten serial to jeden z najgorszych jaki widziałem , cały czas przynudzanie i nic w nim się nie dzieje a ma takie wysokie noty

ocenił(a) serial na 9
nwieczorkiewicz

mnie się ten serial bardzo podoba :) świetne postacie... ciekawe przypadki i zasłużone 9 na 10 u mnie :)

sarah496

jak dla mnie ten serial zasluguje, za sam pomysl i za te wymyslne choroby ktore pojawiaja sie w kazdym odcinku, do tego ciekawe jest rowniez zycie glownych bohaterow :)

nwieczorkiewicz

Masz świętą racje , ten serial zanudza w każdy sposób . Najlepszy serial to Prison Break , lepszego serialu nie będzie .

ocenił(a) serial na 8
Ghost22

teraz to dowaliłeś!! Prison Break? Ta papka, to srialidło, zasługuje ewentualnie na malinę! ten pseudo wiezienny, czy dramatyczny serial Housowi nie dorasta do pięt ! jak mozna w ogóle porównywać produkcje tak nieudaną i pozbawioną duszy jak prison Break do arcydzieła jakie stworzył david shore?? Hugh Laurie włozył serce w kreowanie postaci jaką jest dr. House, doprowadził go do perfekcji, podczas gdy aktor grający główną rolę w prison.. nie zmienił nawet miny przez wszystkie sezony tego chłamu, ona ma ten sam wyraz twarzy, gdy sie cieszy, smuci i prawdopodobnie również gdy sra!!!!

ocenił(a) serial na 5
nwieczorkiewicz

Serial jest schematyczny i monotonny [Już Detektyw Monk jest ciekawszy]. Postacie są standardowe jak na tego typu serial.
Aktorstwo przeciętne, ale może dlatego, że aktorzy nie mają okazji się wykazać, gdyż scenariusz nie daje im do tego możliwości. W porównaniu do kolegów z Breaking Bad, czy choćby True Blood wypadają blado.
W serialu brakuje jakiegoś głębszego sensu, ciągłości historii, odcinki są do siebie bardzo podobne- zupełnie jak w Klanie.
Prison Break został zepsuty, ale pierwsze dwa sezony biją na głowę House'a [który po 3 sezonach jest coraz gorszy]

"Ciekawe Przypadki" to trochę za mało,żeby nazywać serial arcydziełem.