PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498203
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

2 pytania :)

ocenił(a) serial na 10

W końcu "pękłam" i postanowiłam nie czekać na 6 sezon w tv tylko obejrzeć w internecie, suuuuuuper, staram sobie dawkować przyjemność oglądania ale ciągle tylko myślę kiedy sobie usiądę i obejrzę kolejny odcinek :)
jestem świeżo po 4 i nasunęły mi się 2 pyt:

- jak nazywa się aktor, który gra ojca (Roy chyba miał na imię) chorego chłopca z 4 odcinka "Instant Karma" (6 sezon)?
- ile odcinków będzie mieć 6 sezon? bo na razie na filmwebie widzę tylko 14, ale chyba będzie więcej, co nie? bo będe płakać :p

pozdrawiam =)

ocenił(a) serial na 10
SandraWilczyca

Odcinków będzie 22, ostatni 17 maja. Co do pierwszego pytania nie chce mi się sprawdzać :)

ocenił(a) serial na 10
SandraWilczyca

Co do pierwszego pytania odtwórcą roli Roya jest Lee Tergesen jeśli się nie mylę.

ps. miło by było gdyby moje "wypociny" spotkały się z Twoją reakcją, wtedy wiedziałbym, że nie pisze w próżnię, a na przyszłość zachęciłyby mnie to do odpowiedzi na pytania innych osób, w innym wypadku mój czas i poświęcenie są bezsensowne.

ocenił(a) serial na 10
Looney_Kermit

Baaardzo dziękuje za odpowiedź :) super że jednak 22 odcinki :D

rzeczywiście poszperałam trochę i Roya grał Lee Tergesen, dziękuje bardzo :)

Często zadaje pytania na forum w filmwebie i jestem pełna podziwu że tak wszystko wiecie :D
pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
SandraWilczyca

tak naprawdę ja nic nie wiem o żadnym filmie i serialu :) po prostu szukam w google.pl staram się odpowiadać na pytania innych, bo czasami tez zadaje pytania i oczekuje odpowiedzi, a nic tak nie motywuje jak zwykłe "dziękuje"

Pozdrawiam