Hej
Wczoraj leciał 21 odc. a w poniedzaiłek bedzie 22 czyli ostatni.
Czy wiecie może czy TVP2 bedzie emitował 2 sezon , bo na stronie w programie niestetyu o tej porze są oficerowie ;(.Może wy coś wiecie na ten temat.
Pozdro :*:*
W poniedziałek 18 sierpnia TVP2 będzie emitować 22 odcinek czyli ostatni 1 sezonu we wtorek natomiast 23 odcinek więc wychodzi na to ze 1 odcinek 2 sezonu zresztą zobaczcie http://tv.onet.pl/232,program.html.Pozdro!!!
chyba jednak nie będzie tego 23 odcinka we wtorek są wrzuceni oficerowie :( durne m jak miłość wraca na antenie i house'a ściągnęli :(
Szkoda nawet gadać dla polskiej telewizji liczy się tylko M jak Miłość i Barwy Szczęścia większej durnoty nie ma!!!
Faktycznie wczoraj jeszcze w programie był 23 odcinek a dzisiaj patrze i oficerowie!!Pewnie już wogóle TVP2 wyeliminuje House'a z jesiennej ramówki bo nie docenia tak świetnego serialu w dodatku z dużą oglądalnością:(
Nawet w Teletygodniu najnowszym jest że w poniedziałek wtorek i środę idzie dr.House.Ostatni czyli 22 odcinek 1 serii też według Tele Tygodnia miał isć w środę 13 sierpnia.To TVP2 potrafi namieszać.Nie liczą się z widzem wogóle.Pozdrawiam!!!
nie oni pierwsi i nie ostatni, puszczą świetny serial żeby "zakleić" lukę po badziewiu a potem go ściągają
Aż szkoda gadać...
Szkoda tylko, że te durne seriale (m jak..., barwy) mają taką oglądalność :(
Tak wielka szkoda.Chociaż mogliby dokończyć emitowanie 2 sezonu który zakończyli na 15 odcinku.Nie wiadomo co jeszcze wymyślą mam nadzieje że wstawią Dr.Housa w jesienną ramówkę.Pozdrawiam!!
No ja tez mam taka nadzieje , bo to z ich strony mega samobój , taki swietny serial , ja mam nadzieje ze jednak bedzie House
Musi być
w czwartek 04.09 o godzinie 21:35 będzie 38 odcinek house'a czyli jednak będa go puszczać ale dlaczego ominęli tyle odcinków?
Nie ominęli:. Latem zaczęli powtarzać odcinki. Właśnie będą puszczać kolejny odcinek po tym jak skończyli prze wakacjami.
Czy ja dobrze rozumiem , czyli ze będa kontunowac 2 sezon ?? a wiesz może kiedy ??
Nawet jak w kietniu to zawsze coś bo bedzie , ale jednak dużo czasu ....
Po pierwsze to w kwietniu TEGO roku 2 sezon pojawił się na AXN.
Po drugie TVP 2 będzie kontynuowała 2 sezon - czyli we wrześniu będziemy mieć odcinek 2x16.
Ja tam nie rozumiem u mnie w programie pisze ze dzisiaj leci odc 25. No to o co chodzi jak 22 mógł być ostatni jak wszystko hula dalej...wiec to jest 2 sezon tak?to jest powtórka jakaś (nie wiem bo nie oglądałam od początku przed wakacjami;p )przed wakacjami który był sezon 3?
Nie ma czegoś takiego jak odcinek 25. To jest odcinek 2x03 , czyli 2- sezon , 03 - numer odcinka. Dzisiaj nie będzie , bo jest błąd w programie. Nie bedą powtarzać tych odcinków. Zaczną od 2x16.
Sezonu 3 w publicznej ani w AXN nie było. Mozna było oglądac na N , ale pewnie mało kto to posiada.