PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

25 miejsce

ocenił(a) serial na 7

Kiedys ten serial byl na pierwszym miejscu:) Teraz jest na 25. I tak troche za wysoko no ale niech bedzie :) Ten sam los czeka Gre o tron. Zobaczycie ;)

ocenił(a) serial na 7
BaStI

Na pewno tak będzie :) Ostatnimi czasy wychodzą coraz lepsze seriale np: House of Cards,Breaking Bad,True Detective,Fargo czy wspomniana przez ciebie Gra o tron . Kiedyś serial kojarzył się nam z kiczem i nudną papką dla starszych osób,które znudzone oglądały swoje ulubione serialiki obyczajowe. Na pewno znajdzie się parę wyjątków jak Rodzina Soprano czy Miasteczko Twin Peaks,lecz obecnie właśnie rolę się odwróciły.Filmy pełnometrażowe tak czuję,że będą powoli stawać się mniej popularne niż wieloodcinkowe dzieła filmowe.Obecnie seriale mają większy budżet ciekawsze historię ze względu na długość fabuły i co za tym idzie lepiej utożsamiamy się z bohaterami,coraz więcej znanych aktorów podejmuje się głównych ról w serialach (patrz.True Detective) i to ze znakomitym jak widać skutkiem.Pewnie wiele osób nie podzieli mojego zdania,że to właśnie seriale stają się coraz lepsze niż filmy,ale co tam ;)

Dr House z kolei mocno mi podszedł i w pełni zasługuję na obecne miejsce w rankingu.Nigdy nie za pomne tych chamskich punchlinów głównego bohatera :)

ocenił(a) serial na 10
fen0omen

Seriale poszły w góre i dobrze, ale są bajeczki jak Gra o Tron, Spartakus, Wikings, których żywot jest krótki i sie do tego nie wraca bo to jednorazowy szmelc. House to dla mnie inna liga, zawsze z przyjemnością oglądam, relaks i poprawa humoru, bez tandetnej przemocy i aktorskich drwali.

ocenił(a) serial na 7
fen0omen

Czasy nie graja tutaj roli. Akurat wedlug mnie najlepsze seriale powstaly przed Housem ;) Jedyne co sie zmienilo to popularnosc i wieksze zyski z ich produkcji, a to nie koniecznie podnosi jakosc. Zastanowcie sie jak wyglada ranking na filmwebie, jak sie zmienia z czasem, jak prezentuje sie popularnosc serialu i o czym to wszystko swiadczy.

BaStI

Dr House wciąż jednak ma nieporównywalną liczbę oddanych głosów.