PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 496799
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Ostatnio gdzieś przeczytałam, że w 3 serii House nie będzie brał Vicodinu i będzie chodził bez laski. Czy to prawda??? Jeśli tak, to co spowodowało taką przemianę i czy House wróci do normalności?

nati_15

Ostatni odcinek drugiej serii No Reason - House zostaje postrzelony , przed operacja prosi o ketaminę - w efekcie tego w pierwszych odcinkach 3 sezonu chodzi , biega , jeździ na desce. Trwa to 2 albo 3 odcinki z tego co pamietam. Potem znowu używa laski i bierze Vicodin.

BeKaeS

a nie lepiej samemu się przekonać co się wydarzy niż czytać spoilery:P

pepitoooo

za długo trzeba by było czekać.. xD a na odpowiedź na forum - nie

użytkownik usunięty
nati_15

No to dziwne podejście: "...po co oglądać, zapytam się..." to może wcale nie oglądaj tylko się spytaj o najważniejsze wydarzenia w kolejnych odcinkach?

Dla mnie bynajmniej w filmach najważniejsze jest to co mnie nieoczekiwanie zaskakuje.

Jeśli się spytam o to, co najważniejsze i nie będę oglądać to przepadnie mi mnóstwo scen z udziałem moich ulubionych aktorów oraz świetne dialogi prowadzone między House'm i jego ekipą oraz pacjentami. A pytałam na forum, gdyż nie mogłam uwierzyć w taki zwrot akcji. xD

użytkownik usunięty
nati_15

W 1 i 2 sezonie wszystkie odcinki są podobne i dotyczą tylko badanych przypadków, a 3 i 4 wprowadzają nowatorstwo, które w zależności od gustów może się podobać lub wzbudzać pogardę. Mnie się tam wszystkie odcinki podobały.

ocenił(a) serial na 10
nati_15

W 1 i 2 odcinku 3 sezonu będzie chodził bez laski i nie będzie brał tabletek a od 3 odcinka to się dopiero zacznie :d ale sami zobaczycie :)