PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Ostatni odcinek to żenada i to wielka. Wymuszony chwyt reżyserski: cała "załoga" House'a odchodzi, żałosne i poniżej krytyki a zwolnienie Chase'a to idiotyzm. No trudno tak scenarzyści postanowili, ale w rzeczywistości House by tego nie zrobił, Chase był najlepszy i najwięcej się nauczył, Foreman był bardziej jak Cuddy stąd ona bardzo chciała go zatrzymać a Cameron ...... wiecznie stękająca z żalu laska, która kilka razy tyłkiem pokręciła.

Zaraz zacznę 4 sezon, ale wiem, że bez tych aktorów pomocników House'a nie będzie już tak dobry.

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam sie, nie była tak fajna jak 1 i 2 sezon, ale co do zmiany 'kaczątek' to w sumie dobra decyzja, ponieważ zaczynali sie robić oni nudni. 4 sezon skupia się w wiekszości na kompletowaniu nowej załogi, co jest inne niż w poprzednich sezonach. Stara drużyna, mimo wszystko pojawia się w 4 sezonie i odgrywa ważną rolę.

Dla mnie sezon numer 3 najlepszy :) Wiele odcinków , scen , dialogów z tego sezonu zdecydowanie urzekło mnie. Raz się śmiałam , raz oglądałam w pełnym napięciu...:)
Uważam , że każdy z 4 sezonów trzyma poziom. Jednak jeśli miałabym napisać , który jest najmniej mi się podoba to wybrałabym sezon 1 - za dużo go ostatnio trochę.

W 4 sezonie House będzie miał nową załogę - ciekawe osobowości. A starzy "ducklings" nadal będa się przewijali w serialu.
Finał 4 sezonu będzie porażający :) Gorąco polecam.

ocenił(a) serial na 10

Ja tez bylam troche rozczarowana po sezonie 3 (aczkolwiek do Chase'a nabralam szacunku - myslalam ze nic nie jest w stanie zmusic mnie do polubienia tego goscia). Ale 4 seria jest najlepsza ze wszystkich - podczas ogladania tych trzech pierszych sezonow odcinki stawalysie schematyczne. Teraz natomiast wprowadzono troche swiezosci.

ocenił(a) serial na 10
phosiaszek

Prosze by ktoś napisał mi na e-mail, który jest w profilu, jak i gdzie można ściągnąć ten serial. Z góry dziękuję.

phosiaszek

A patrząc na dwa ostatnie odcinki 4 sezonu to nawet trochę za dużo tej świeżości :D

ocenił(a) serial na 10
ravensecond

Hej, hej - bez spojlerów! Dopiero zaczynam 4 sezon;)
Póki co uważam 3 za najlepszy - śmiałam się o wiele częściej niż na pozostałych dwóch ;)

Achajka_2

Hey może to troche głupie pytanie ale czy wy tą 3 i 4 serie oglądneliście na FOXie czy ściągneliście z neta??Ja jestem dopiero po 2 seriach.

ocenił(a) serial na 10
nati1517

raczej to drugie ;)

ocenił(a) serial na 10
nati1517

3 sezony kupione. Na youtube jest 7 odcinkow 4 sezonu, a reszta sciagnieta (do czasu kupna)

ocenił(a) serial na 10
phosiaszek

Jak dla mnie końcówka 4 sezony wymiata natomiast jeśli chodzi o całokształt to drugi sezon :)