Wie ktos moze kiedy bedzie lub czy juz jest 3 sezon Dr.House'a na jakiejkolwiek polskiej platformie...(lektor) bo jak mam wyczytywac te zmyslne metyczne terminy to ucieka mi sympatia i klimat tego serialu stad moje pytanko kiedy mozna sie spodziewac 3 serii w telewizji...z gory dziekuje i pozdrawiam
PS
ktory odcinek i jakiego sezonu leci obecnie w TV
Mi się właśnie wydawało, że terminy medyczne i żarty House'a nawiązujące do nich stanowią jeden z fundamentów tego serialu ale de gustibus non est disputandum, poza tym lektor opuszcza sporo (często istotnych) kwestii, choć przyznam, że nawet nieźle się z nim ogląda serial. Co do pytania to na TVP szybko nie należy się spodziewać 3 sezonu, ba wydaje mi się że TVP nie ma nawet całego 2 sezonu, bo chyba drugi widziałem na AXN, więc jak już było powiedziane, tam należy najwcześniej wypatrywać polskiego 3 sezonu.
no własnie...drazni mnie kiedy musze patrzec na czarny pasek z napisami zamiast na mimike i gesty House'a -tym samym ucieka mi klimat serialu...House jest komicznym motorem serialu...a jego poczucie humoru nie zawsze da sie wytazic w tekscie...stad wole patrzec i słuchac niz czytać i czasem popatrzeć:P jesli łapiesz aluzje:P Lektor wiele ułatwia..
PS
PODZIEKOWAŁ WSZYSTKIM ZA WYCZERPUJACA ODPOWIEDZ...i pozdrwiam