PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

30 lipca

ocenił(a) serial na 10

30 lipca nie było Housa z powodu meczu, prawda???

Zlotko

tak. puścili ligę mistrzów :( a szkoda bo byłam ciekawa co będzie z rezygnacją Cameron

Zlotko

Też nad tym ubolewam ;/ Ale będzie w poniedziałek (:

ocenił(a) serial na 10
Alodia

Nie to, żebym był złośliwy czy coś, ale skoro Was interesuje co się stanie to czemu nie ściągniecie sobie tych odcinków?

jasiu70

w moim przypadku przyczyną jest za wolny net :/ gdybym miała szybszy to bym ściągnęła ale bardziej opłaca się poczekać

ocenił(a) serial na 10
nati_15

Czy ja wiem? Można znaleźć odcinki skompresowane do formatu .rmvb i wrzucone na rapidshare'a, albo na megaupload. Dzięki temu odcinek nie zajmuje 350 MB tylko 140, więc może nie trzeba aż tyle czekać.

jasiu70

Możliwe, że tak zrobię, ale jak będę mieć więcej czasu.. Dzięki za radę ;) a nie wiesz jaki był tytuł piosenki jak Cameron powiedziała House'owi że odchodzi?

ocenił(a) serial na 10
nati_15

Ha ha w fajnym momencie padło pytanie bo właśnie słucham soundtrack z House'a i leciała ta piosenka^^. Earlimart - It's okay to think about ending

jasiu70

wielki dzięki xD już ściągam na MP4 fajny kawałek

ocenił(a) serial na 10
nati_15

No ujdzie, zwłaszcza jeśli zastanowić się nad treścią piosenki. Chociaż z drugiej strony niemal każdy kawałek jest napakowany podobnymi frazesami, tylko śpiewany nieco innymi słowami i z inną intonacją :D

ocenił(a) serial na 10
jasiu70

a może mi ktoś powiedzieć który to był odcinek ostatni bo mnie nie było i chce ściągnąć. chodzi mi nie o ten co będzie w pn ale ten co był 29 :) z góry dziękuje :)

ocenił(a) serial na 10
Magda16_2

Jeżeli się nie mylę 29 lipca był 18 odcinek, a pojutrze będzie 19.

jasiu70

mylisz sie:P 3 sierpnia bedzie 18 odc:) czyli 29 byl 17

ocenił(a) serial na 10
elf91

Fakt mój błąd, ale jeżeli 3 sierpnia ma być 18 odcinek to nie za bardzo wiem na jakiej platformie, bo sprawdzałem wszędzie i nigdzie w niedziele House'a nie puszczają o.O ^^

jasiu70

No nie:P wytknęłam ci błąd a sama się pomyliłam:D Patrz jaka złośliwość:P Oczywiście chodziło mi o 4 sierpnia, czyli dziś:) Miłego oglądania:D pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
elf91

^^ fajna sytuacja :D, oczywiście Tobie też życzę wzajemnego oglądania :D