Nie to, żebym był złośliwy czy coś, ale skoro Was interesuje co się stanie to czemu nie ściągniecie sobie tych odcinków?
w moim przypadku przyczyną jest za wolny net :/ gdybym miała szybszy to bym ściągnęła ale bardziej opłaca się poczekać
Czy ja wiem? Można znaleźć odcinki skompresowane do formatu .rmvb i wrzucone na rapidshare'a, albo na megaupload. Dzięki temu odcinek nie zajmuje 350 MB tylko 140, więc może nie trzeba aż tyle czekać.
Możliwe, że tak zrobię, ale jak będę mieć więcej czasu.. Dzięki za radę ;) a nie wiesz jaki był tytuł piosenki jak Cameron powiedziała House'owi że odchodzi?
Ha ha w fajnym momencie padło pytanie bo właśnie słucham soundtrack z House'a i leciała ta piosenka^^. Earlimart - It's okay to think about ending
No ujdzie, zwłaszcza jeśli zastanowić się nad treścią piosenki. Chociaż z drugiej strony niemal każdy kawałek jest napakowany podobnymi frazesami, tylko śpiewany nieco innymi słowami i z inną intonacją :D
a może mi ktoś powiedzieć który to był odcinek ostatni bo mnie nie było i chce ściągnąć. chodzi mi nie o ten co będzie w pn ale ten co był 29 :) z góry dziękuje :)
Fakt mój błąd, ale jeżeli 3 sierpnia ma być 18 odcinek to nie za bardzo wiem na jakiej platformie, bo sprawdzałem wszędzie i nigdzie w niedziele House'a nie puszczają o.O ^^
No nie:P wytknęłam ci błąd a sama się pomyliłam:D Patrz jaka złośliwość:P Oczywiście chodziło mi o 4 sierpnia, czyli dziś:) Miłego oglądania:D pozdrawiam