Zła wiadomośc dla wszystkich fanów Hous, dzisiaj ostatni odcinek 4 serii na TVP2 :(
Ale jest też dobra wiadomośc, a mianowice w wakacje na TVP2 beda powtarzane odcinki Housa!!! Zaczynaja sie od 2 serii, wiec kto nie widział ma szanse obejrzec :)
Jak na razie to Myslovitza pokazują zamiast drugiego sezonu. Chyba "taśmę" zgubili ;P
no właśnie wie ktoś dlaczego nie puszczają House'a w tej chwili? Nawet na oficjalnej stronie TVP2 jest napisane, że w tej chwili leci odcinek.
cały tydzień trąbią o "podwójnej dawce dr House'a" a tu... koncert myslovitz?!
SPOILER:
No i do tego House może mieć zaniki pamięci ;) Tak czy siak było smutno.
TVP2... jak oni tak mogą?! Albo wywalają Greg'a dla jakichś 22 facetów biegających za piłeczką, albo gubią nagrania (nie... tak na prawdę nie mam pojęcia co się stało). Czekam na House'a bite dwa tygodnie a tu... masakra.
To jest kur... jawny skandal! TVP to chora instytucja! Najpierw przez cały tydzień trąbią o "podwójnej dawce House'a", robią ludziom ochotę na serial, żeby potem zupełnie chamsko i bezczelnie włączać jakiś pier.... koncert dla jajogłowych. Jeszcze nawet gdzieś czytałem wypowiedź jakiegoś gogusia z tvp, o tym że od najbliższego czwartku tj DZISIAJ, fani house'a będą mogli sobie przypomnieć stare odcinki a tu gówno w czystej postaci!!! To debilizm w czystej postaci!!! Ludzie odpowiedzialni za taki stan rzeczy są albo impertynentami albo totalnymi głąbami pozbawionymi pojęcia o tym co robią. Banda kretynów!
Teraz już niech lepiej nie puszczaja bo się z zagubionymi zbiegnie i bedzie trzeba wybierać :) aa to moze byc trudny wybór
http://www.eonline.pl/categories/112/Dr-House-Sezon-5 jedziem xD
już pewno dzisiaj nie puszczą Greg'a,Peggy Sue nie wyszła za mąż kurna...
a losty ..:/
Czy ktoś może wie jaki tytuł ma piosenka, która leciała dzisiaj na końcu tego pierwszego odcinka (tzn ostatniego z 4 serii)? Pomóżcie, proszę...
Albo piosenkę kiedy House "odzyskuje" przytomnosc w autobusie a obok niego siedzi Amber... PlZ o odp.
Hmmm.. Mam pytania dla wiernych fanów. Czy ktoś może wie, w ktorym odinku:
a) House uprawia seks z Camerom (to raczej jest 3 seria)
b) ten odcinek, w ktorym House rozkazuje Cuddy zeby zwrocila mu wykladzine z jego plamą krwi(postrzelil go [tak sie chyba pisze]Moriarty w ostatnim odc. 2 serii)
BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!
a) nigdy nie miało to miejsca
b) o ile się nie mylę, jest to odcinek 2x24 (finał II sezonu)
Lepiej by puścili 1 sezon od początku.
A poza tym fajny koncert w przerwie byl :-)
Yyyy... To dlaczego w 4 serii jak Chase się pyta Cameron czy sie przespala z Housem to ona w koncu mowi ze tak ?? [ to bylo na bank ]
To znaczy Chase w kolko pyta sie jej czy sie przespala a ona nie odpowiada, a w koncu on sam sobie odpowiada (Boże ty się naprawdę z nim przespałaś[czy cos takiego]), a ona nie zaprzeczyla. Wiec dlatego nie jestem pewna.
Przecież był odcinek z drugiej serii wczoraj. O tym więźniu co się tonerem przećpał ;p
Tylko 10 minut Myslovitza było, oj niecierpliwi ;p