PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Ten kto widział 1 odcinek 4 sezonu chyba wie o co mi chodzi,

SPOJLER ODNOSNIE OSTATNICH ODCINKOW 3 SEZONU

przeciez zespol się rozpadł, a czołówka bez zmian :| o co chodzi?? czyzby wszyscy mieli wrocic, czy moze jeszcze nie zdecydowali kto zagra, i caly 4 sezon bedzie polegal na testowaniu i wybieraniu nowej ekipy?

goofy3

Zespół do niego wróci.
A Cameron będzie blondynką ;).
Jeżeli chcesz wiedzieć nowinki o serialu itp.
Polecam zarejestrować się na stronie smallville.gwrota.com
Wejść do działu seriale-->House :)
Jest tam już dużo fanów House'a :)

ocenił(a) serial na 10
grzesieksw

lepiej nabijać userów na forum niż odpisać...

goofy3

Przecież powiedziałem, że dawny zespół do niego wróci. I dlatego jest w intro.
Na pytanie: "czy caly 4 sezon bedzie polegal na testowaniu i wybieraniu nowej ekipy?" nie odpowiedziałem bo nie wiem.
A forum daje wiele informacji :) Więc na wszelki wypadek napisałem o forum.

ocenił(a) serial na 10
grzesieksw

Sorka wielkie że tak naskoczyłem, ale miałem fatalny początek dnia, i nie wiem czemu, ale niezauważyłem tego co na początku napisałeś, a juz jestem przeczulony na reklamowanie serwisów na filmwebie...

jeszcze raz wielkie sorki ;)

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
grzesieksw

Sorki, ale przeczytałem Twoją odpowiedź w mailu, widocznie była nie pełna, bo był podany tylko adres forum... Jeszcze raz wielkie sorki że tak na Ciebie naskoczyłem.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
goofy3

Coś chyba z forum się dzieje, bo przed chwilą nie było mojej wcześniejszej odpowiedzi, po odpisaniu się pojawiła :|

ocenił(a) serial na 8
goofy3

Już niedługo nastąpi zmiana warty u boku najbardziej cynicznego lekarza w USA. Doktor House rozpocznie pracę z nową trójką asystentów.
Ulubionemu lekarzowi kilku milionów widzów przyjdzie pracować z nowymi asystentami. Oznacza to, że dotychczasowi pomocnicy doktora (Jennifer Morrison, Jesse Spencer i Omar Epps) zostaną zastąpieni nowymi, a będą to: Kal Penn, Olivia Wilde i Peter Jacobson.

http://showtv.pl/

ocenił(a) serial na 10
Bene

a co z cameron?

XiXu

Cala trojka nie zostala calkiem wycofana z obsady - Cameron i Chase pracuja prinston plainsboro a w 3 odc pokazane sa tez perypetie Foremana