No więc mamy już premiere 5 sezonu w TVP za sobą. I jak wrażenia ? Według mnie nie były to złe odcinki ale bez rewelacji. Przypadek medyczny z odcinka w ogóle nie interesujący, w drugim odcinku już nieco lepiej. Wszystko się skupia wokół odejścia Wilsona. Ani też nie jest tak śmiesznie jak wcześniej, ale za to plus za Lucasa, w ogóle najlepsze były sceny z jego udziałem szczególnie jak tą babkę na ulicy śledził. Tak więc na podsumowanie jest nieżle ale mogło być znacznie lepiej. No ale mam nadzieję że dalej się rozkeci. Dwa pierwsze odcinki na 7+
Ja wlasnie koncze 5 sezon w necie. I rzeczywiscie, przypadki medyczne w tym sezonie najbardziej mnie nudza, ale cala otoczka i to co dzieje sie z Housem i reszta sprawia, ze to moj ulubiony sezon. 8+/10
Zazdroszczę ci tego że potrafisz oglądać House'a z napisami ja mogę z napisami oglądać wszystko ale nie House'a
Ogladalem 2 sezony z lektorem bo byly w rmvb i szybko sie sciagalo. Potem nie moglem znalezc kolejnych serii z lektorem to przerzucilem sie na napisy. Mi to az takiej roznicy nie sprawia. Za to po prostu nie moge ogladac niczego na kompie i od 3 sezonu zrzucam sobie odcinki na dvdrw i jest git.
Mi by to też różnicy nie robiło gdyby 99% odcinka nie gadali a czasem tak szybko lecą te napisy i z takimi nazwami że musiałem wstawać i zatrzymywać żeby to przeczytać. Po 1 odcinku miałem dość i powiedziałem sobie że wytrzymam do premiery w polsce
Te odcinki były całkiem niezłe. Ja z całej serii 5 najbardziej lubię 3 odc. Niestety potem jest gorzej. Zgadzam się, że ten sezon z odcinka na odcinek jest coraz gorszy pod względem przypadków (niektóre można odgadnąć już na początku odcinka). W 5 sezonie skupili się za to bardziej na postaci głównego bohatera - co niektórych na pewno bardzo ucieszy. Ja do nich nie należę.
A co do lektorów i napisów - nic nie zastąpi oryginału. Uczcie się angielskiego Ludzie!
:)))) No bez przesady. Wystarczy rzucić okiem na napisy na dosłownie sekundę i już wiadomo o co chodzi.
Jeśli House powie np. "Good morning" to też patrzysz na tłumaczenie :)))) ?