Oglądam na bieżąco w tv 5 sezon, ale chce już zacząć oglądać 6, dlatego czy mógł by mi ktoś w skrócie napisać co się stało z housem, jego asystentami, itd. bo podobno house w 6 sezonie jest w psychiatryku a jego asystenci no cóż odeszli, bardzo proszę niech ktoś odpisze szybko, bo już mi się ładuje nowy sezon, a chce znać końcówkę 5... z góry dziękuje...
<WIELKI SPOJLER>
W 5 sezonie House pogodził się z Wilsonem. Kutner popełnił samobójstwo, co wstrząsnęło House'em. I House zaczął mieć problemy psychiczne - konkretnie halucynacje. Widział Amber i Kutnera. Na początku jakoś nie przejmował się widokiem Amber, bo jako manifestacja jego podświadomości pomagała mu w rozwiązywaniu medycznych zagadek. Ale dzięki jej wskazówkom Chase prawie zginął. Wtedy House postanowił pozbyć się halucynacji. I wydawało się, że problem minął. W przedostatnim (albo ostatnim) odcinku House przespał się z Cuddy, co w jednej z końcowych scen okazało się także halucynacją. Wtedy House podjął decyzję o leczeniu w zakładzie dla psychicznie chorych. I jeszcze jedno, Chase z Cameron wzięli ślub.
a wiesz może gdzie mogę obejrzeć nowy 6 sezon, bo wszędzie są limitowane odcinki, są jakieś bez limitu, mogą być nawet na youtube, byle niebyły na megavideo, chciałbym też objerzeć te końcowe 5, w którym zginął kutner...
Niestety nie wiem. Ale limit nie powinien przeszkadzać - można oglądać jakieś 70 minut chyba, więc odcinka Ci w połowie nie utnie:)
Trzeba mieć na prawdę nasrane we łbie, żeby chcieć poznać koniec piątego sezonu House'a, który jest chyba najbardziej szokujący ze wszystkich. Kogoś tak idiotycznego nie widziałem, wystarczy przecież wejść na darkwarez.pl, czy inną stronę warezową i ściągnąć na dysk wszystkie kolejne odcinki. Ja House'a piątego obejrzałem równo z wyjściem do neta, a teraz oglądam 6.
Nasrane to ty masz w garach, psychoidioto, to chyba moja sprawa, jeśli ktoś ma słabego neta to nie ma sensu ściągać odcinków po 600mb, z resztą, trzeba jak sam zauważyłeś nasrane, żeby bez powodu do kogoś z taką gadką wyjeżdżać, może ktoś nie ma czasu, na oglądanie, może nie ma dobrego dostępu do neta, ale ktoś taki jak ty tego nie rozważa, lepiej napisać coś nie przemyślanego, prawda... ile ty masz lat, zagorzały fanie, ty wogóle myślisz co piszesz...
oo, tez chcialam wiedziec zawczasu jak sie skonczy 5 seria :) o psychiatryku House'a i samobojstwie Kutnera wiedzialam i wlasciwie zastanawia mnie jeszcze tylko jedno: czy Trzynastka odejdzie czy bedzie dalej w serialu w 6 serii, jak to z nia bedzie w ogole? jesli ktos wie, z gory dziekuje za newsa :)