PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498203
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Opuściłam kilka odcinków z szóstej serii i teraz nie do końca wszystko rozumiem. Może mi ktoś powiedzieć co się stało z terapeutą House'a i dlaczego on znowu stał się dupkiem? I dlaczego Chase zabił Dibalę? Z góry dziękuję za wyjaśnienia!:)

użytkownik usunięty
olgaolgiercik

House sam zrezygnował z terapi a Chase zabił Dibale ponieważ chciał ten przywódca zabić swoich rodaków .

ocenił(a) serial na 9
olgaolgiercik

Na pierwsze pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć, bo jeszcze do tego nie doszłam.
Chase go zabił, bo pewien chłopak wyjaśnił mu, że ten facet nie powinien wyzdrowieć, ponieważ zamordował masę ludzi, więc Chase go zabił.

A co do 6 sezonu też mam pytanie:
Ile ma ten sezon odcinków: 21 czy jednak 22? Bo ściągnęłam 22 odcinki 6 sezonu, a na fw pisze, że jest ich 21...

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Zależy jak liczyć. Jak ktoś liczy Broken jako jeden odcinek to jest 21 a jak ktoś liczy ten odcinek jako dwa to jest 22.

Terapeuta House'a powraca jeszcze w 21 odcinku. On nie stał się znowu dupkiem bo on zawsze dupkiem był i nigdy nim przestać nie był nawet po wyjściu z psychiatryka. Owszem nieco się zmienił, ale wciąż jest tym samym wrednym chamem z ciętym językiem, a sama zmiana polega chyba bardziej na tym że House stał się może nieco łagodniejszy i bardziej walczy o swoje szczęście

ocenił(a) serial na 9
Joker_27

Aha, dzięki wielkie, wiedziałam, że coś mi nie pasuje.