Hej :)
Wiecie może kiedy będzie leciał 6 sezon na 2?
Znając życie to nieprędko, a w środę ostatni odcinek 5 sezonu :(
chyba nie dam rady czekać
wiecie może czy można obejrzeć gdzieś odcinki 6 sezonu z lektorem? Wolałabym właśnie tak online bo na ściąganie mam za wolny net
pozdrawiam :)
Ps. jejku myślałam, że mi dzisiaj serce pęknie jak biedny Hausik się tak męczył :( dobrze, że ma Cuddy. aaa no i obiecałam sobie nie czytać spoilerów już więcej bo ale bym się teraz emocjonowała gdybym nie wiedziała jak to się skończy ;)
A i jeszcze podobało mi się jak Robert tak powiedział Cameron że jest pewny i będzie czekać aż ona będzie, dobrze zrobił :)
Po 5 sezonie Dwójka puści powtórki 3 sezonu...
W Stanach dopiero wyemitowano kilka odcinków, więc wątpię, że szybko puszczą go u nas... może tak na wiosnę? Albo dopiero na jesień. W każdym razie poczekamy sobie ;)
6 sezonu nie znajdziesz raczej nigdzie z lektorem [nie był puszczony w Polsce, więc nie ma powodu, by był lektor], prędzej z lub bez napisów.
Chodziło mi oczywiście o to, że w Stanach dopiero wyemitowano kilka odcinków 6 sezonu ;)
tak, tak wiem, ale tak sobie marze, że u nas puszczą ;p
a z lektorem tak sobie myślałam, że może gdzieś są bo może już są nowe na tych filmach vod na platformie n, ale teraz znalazłam stronę i tam jest dopiero 5 sezon, więc rzeczywiście jeszcze nie ma z lektorem. Cóż pozostanie oglądać z napisami tylko, że oni dużo mówią i nie nadążam czytać czasami :D