PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

6 sezon.

ocenił(a) serial na 10

Niestety. Poziom serialu obniżył się wyraźnie. Najnowszy odcinek to jest wręcz tragiczny. Nudny jak flaki z olejem i ta ostatnia scena z Cameron. Masakra. Mam nadzieję, że odchodzi na zawsze.

pompon67

też nigdy nie lubiłem Cameron, ale jakoś żal mi się zrobiła że odchodzi.Ale kompletnie nie masz racji.6 sezon to najlepszy jaki chyba wyszedł w każdym odcinku jest to co powinno być w każdym housie...jeszcze żaden nie był nudny a było ich już 7(jak kto woli 8).
Ale o gustach się nie rozmawia, lecz stwierdzam fakt że mam inne zdanie na ten temat+mała rada dla ciebie, nie oglądaj więcej jak ci się nie podoba oszczędzisz emocji żywo reagującym komentatorom filmwebu :), sobie nie będziesz psuł humoru i innym w dodatku

ocenił(a) serial na 10
anakin13

jak dla mnie co sezon to jest lepiej ;D

ocenił(a) serial na 10
anakin13

po prostu stwierdzam fakt, że wg mnie serial obniżył loty, tak jakby brakowało wątków, było to ciągnięte na siłę, takie są moje odczucia na temat 6 sezonu, oczywiście poza pierwszym odcinkiem (jak kto woli pierwszym i drugim które były wspaniałe) no może jeszcze ten odcinek z dibalą był dobry. jak to w przypadku serialu "dr house" liczę na jakąś mocną końcówke sezonu dzięki czemu bedzie się znowu czekać z niecierpliwością na sezon 7 który wg mnie powinień być ostatnim sezonem. życzyłbym sobie żeby ten serial skończył się prezentując jeszcze jakiś znośny poziom a nie że będą to ciągnąć 14 sezonów i house weźmie ślub z cuddy będą mieli dwoje dzieci, będzie nosił krawat i fartuch w pracy, zacznie rozmawiać i przebywać z pacjentami, będzie sumiennie i rzetelnie wykonywał obowiązek kliniki, nie będzie poniżał i naśmiewał się z innych ludzi, jego noga magicznie zostanie uleczone dzięki kuracji odkrytej przez wilsona który dostanie nagrodę nobla, pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
pompon67

mi też się wydaje że 6 sezon jest najlepszy ze wszystkich

ocenił(a) serial na 8
Christopher_Moltisanti

a mi sie wydaje zautor tematu ma racje... zrobili z tego jakas telenowele brazylijska... ta scena kiedy przychodzi Cam i dramatycznym glosem oznajmia Housowi ze jest zly poprostu mnie rozwalila...brakowalo tylko cudownego nawrocenia House'a i powiedzenia: Masz racje jestem egoista i sie zmienie... i potem House wyjezdza do Laosu leczyc z kataru chore dzieci... i szczerze powiem ze ogldam go tylko i wylacznie z przyzwyczajenia (podbnie jak bylo z 4 sezonem Prisona).... I wypada tylko powiedziec szkoda ze zwalili tak fajny serial.... Najwiekszy plus nie bedzie najnudniejszej postaci jaka jest Cam:)))

ocenił(a) serial na 8
ewcynka16

Alleluja!!! Wreszcie odchodzi ta głupia baba XD chyba nikt nie działał mi tak na nerwy jak ona. powinna zostać druga Matka Teresa. Świat naprawiać chce ma pretensję do każdego a sama w baniaku ma nieźle nasrane XD Dobrze ze Taub wrocił;D